Подправки, подходящи за домашна наденица

1 от 11 Снимки
Домашна наденица

Надениците са традиционни за българската кухня. Домашните наденици се приготвят през есента и зимата.

Да се приготви наденица в домашни условия, не е толкова трудно. Както всеки знае, по-добро от домашното няма. Всеки сам решава какви подправки се харесват на него и на близките му хора. По този начин може да си направите наденица, която да е по ваш вкус. Домашната наденица няма оцветители, консерванти, аромати и други.

Подходящите подправки за домашната наденица са:

- семена копър;

- лют червен пипер;

- червен пипер;

- черен пипер;

- чесън;

- чили;

- чубрица;

- кимион;

- сол;

- суха мащерка;

- сминдух;

- индийско орехче.

Приготвянето на домашната наденица отнема малко повече време. Но след като я опитате, няма да съжалявате.

След като си направите наденица в домашни условия, ще имате на разположение едно уникално мезе за студените зимни вечери. Ако ви дойдат неканени гости, е необходимо само да нарежете приготвените наденици.

Освен за мезе с тях може да наготвите и доста ястия.

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати