Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Помощ! Рязко напълняване в дупето

Помощ! Рязко напълняване в дупето

Тичане

Дупето е зоната при жените, която е най-податлива на натрупване на нежелани мазнини. Причините могат да бъдат няколко: заседнал начин на живот, приемане на вредни храни или просто наследствено предаване.

Каквато и да е причината, повечето дами не харесват, когато се погледнат в огледалото и видях просто едно голямо дупе. Заради това трябва да се борим неуморно с тлъстинките. Това става чрез редица упражнения, фитнес и разбира се - правилно хранене.

Доказано е, че най-ефективното упражнение за стягане на дупето и неговото поддържане са клековете. Може да започнете с 5-10 клека на ден и да увеличавате с по 5 всеки ден. За месец ще видите, че резултатите са добри.

Също така можете да тичате в парка или да ходите на фитнес, където със сигурност ще получите професионални насоки за справяне с проблема.

Задължително наблягайте на плодовете и зеленчуците. Забравете дюнерите, пиците, бургерите и всичко тестено като цяло и газираните напитки разбира се.

По този начин не само ще намалите размера на дупето си, но и ще подобрите като цяло здравословното си и физическото си състояние и ще се чувствате по-бодри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати