Gotvach.bg»Статии»Любопитно»С тези вкусни еквиваленти на животинските храни всеки ще стане веган

С тези вкусни еквиваленти на животинските храни всеки ще стане веган

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
7 от 7 Снимки

7. Пушено тофу вместо пушен колбас


Трудно ще намерите разликата между двата продукта. Пушеното тофу е прекрасен продукт за сандвичи и пици. Става и за шишчета. Ще си оближете пръстите!

Отказът от месо, яйца, мляко и риба днес намира все по-голяма почит сред младежите. Дали по здравословни причини, или по хуманни доводи, все повече хора се отказват от любимите си пържоли и преминават на растително хранене, известно още като веганство.

Смята се, че разумното веганство има наистина невероятни ползи за тялото ни. Доказано е, че растителните храни подмладяват цялостно, подобряват съня, понижават високото кръвно налягане, правят кожата гладка и балансират работата на хормоните, даряват с енергия. Освен това снижават риска от формиране на ракови образувания в тялото.

Въпреки всичко изброеното мнозина не искат и да си помислят за преминаване към растително хранене, защото го намират за скучно и безвкусно.

Всъщност не е точно така. Голяма част от животинските храни имат своите постни еквиваленти, които са не по-малко апетитни. Надникнете в галерията ни и ще откриете кои са най-добрите заместите на любимите ни нерастителни храни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати