събота, 28 март

С бананова диета губите девет килограма за девет дни

С бананова диета губите девет килограма за девет дни
4.0 от 21 Гласа

Още от Диети

Избрано

Ако искате да се лишите от девет килограма за девет дни, опитайте да отслабнете с бананова диета. Въпреки че бананите са калорични плодове, те могат да са страхотни помощници в борбата с излишните килограми.

Диетата обаче е противопоказана за тези, които спазват или са спазвали строги диети. Усещането по време на диетата е много приятно, усещате лекота и желание да се движите.

През първите два дни, макар диетата да се нарича бананова, се консумират плодове и зеленчуци по избор, но количеството им не трябва да надвишава два килограма.

Можете да пиете вода и чай без захар. През следващите пет дни се ядат банани, които се нарязат на парченца и се консумират на всеки двадесет минути.

С бананова диета губите девет килограма за девет дни

Това помага да се понесе гладът много по-лесно и на практика не се и усеща, че не сте се хранили обилно. Бананите създават усещане за ситост, а са и доста вкусни.

Постоянно пийте вода, това също много помага на чувството на глад да не се проявява. През последните два дни от диетата се яде същото, което и през първите два дни.

Но и през тези два последни дни съществува ограничение – консумират се не повече от два килограма плодове и зеленчуци дневно. Но могат дасе добавят зеленчукови сокове без добавена захар.

Важно правило при спазване на диетата да не преяждате преди да я започнете, както и след като приключите с банановото вталяване. Ако до важния ден, за който искате да изглеждате перфектни, имате две седмици, можете да промените изцяло начина си на живот, макар и за кратко.

Това ще ви помогне да отслабнете наистина бързо и трайно. Ако искате да поддържате постигнатото, прибягвайте до тази диета два пъти в годината. А ако съчетаете диетата с физически упражнения, ще постигнете перфектна фигура.

 • Google+
 • Pinterest

Отзиви (29)

 • 0
  0
  Отговор
  Мари

  2015-03-27, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Ще се включа, защото съм изпробвала тази диета по здравословни причини преди няколко години. Отслабнах , но трябва да кажа, че е доста трудно де се издържи само на банани. На втория ден така неистово ти се дояжда нещо солено, че не е истина. Ако решите все пак да започнете се настройте да не поглеждате нищо друго освен банани, чай / може разхлабващ, защото наистина запичат в началото/ и вода.
 • 0
  0
  Отговор
  алекс

  2015-03-15, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Бананите запичат и който го е писал това си прави гавра с жените :Д
 • 1
  1
  Отговор
  Анин

  2015-01-14, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Измислици всякакви! По-скоро може би ще се напълнее от толкова много банани! Те обикновено са забранени при диетите! Абсурд!
 • 3
  0
  Отговор
  opitnozai4e

  2014-12-14, Оценка 4 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  от утре ще я пробвам за няколко дни 4-7 и ще ви пиша какво е станало...стискайте палци :) :*
 • 0
  2
  Отговор
  бананче

  2014-12-14, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Действа ли диетата ? Или е лъжа ....? Че на мен малко не ми се вярва за девет дни с банани да отслабнеш.
 • 12
  0
  Отговор
  Петър

  2014-03-06, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Искате някаква супер успешна диета - много са. За заети хора най-лесното и просто нещо, което можете да направите е да намалите храната малко или по скоро да замените някои продукти с други. Малките промени в храненето водят до големи промени в тялото с времето. Ако намерите и някакво време да спортувате(малко или много) все е някакво изразходване на енергия и ще забърза нещата. Силно препоръчвам да се поровите в интернет за някаое от многото клипчета с упражнения - 10 - 15 минутни и интензивни. Не можете да се оправдаете, че нямате 15 минути за спорт. Оставете тия бананови диети и заменете обикновения хляб с пълнозьрнест, изключете тестените изделия и сладкото от храната си( яжте плодове, но по-малко и само сутрин, преди или след тренировка), забравете маргарина и заменете слънчогледовото олио с маслиново. Гарантирам ви, че с тези промени ще свалите килограми. Ако ви е много трудно може да си позволите 1 ден от седмицата, в който да хапвате каквото ви се яде без да прекалявате.

  Това е което ви трябва да знаете ако сте решили да сваляте килограми.
 • 2
  0
  Отговор
  Ха

  2014-03-04, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  От един ,два банана ме хваща як запек, колко ще кача за седмица ядене на банани, сами сметнете.Кивито и помелото са по-добри за диети.
 • 3
  2
  Отговор
  Веси

  2014-02-27, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Четох, четох коментарите, но освен чисто заяждане, не видях коментар конкретно за тази диета. Някой пробвал ли е или просто се нападате по форумите?
 • 3
  2
  Отговор
  иван

  2014-01-23, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  банановата диета ,е така-аз изяждам бананите а за вас обелките
 • 18
  0
  Отговор
  Петър

  2014-01-22, Оценка 5 от 5 за С бананова диета губите девет килограма за девет дни

  Не препоръчвам тази диета. Лишавате се напълно от всякакъв източних на белтъци(протеини), като не говоря само за месо. Бананите са много калоричен плод и въобще не се препоръчва да се използват за сваляне на килограми. Ще свалите килограми със сигурност с тази диета. НО, с нея ще загубите повече мускулна тъкан отколкото мастна. Организма има нужда от разнообразна храна. Всяка диета трябва да съдържа въглехидрати, белтъци и мазнини в определени количества.

В текущата подстраница е публикуван материал за С бананова диета губите девет килограма за девет дни. Ако имаш въпрос или си на мнение, че написаната информация не е по заглавието С бананова диета губите девет килограма за девет дни, можеш да се свържеш с екипа ни от формата за контакт и ние ще редактираме/разширим публикацията.