вторник, 31 март

Искате да свалите коремчето? Вижте как

Шкембе
4.4 от 13 Гласа

Още от Диети

Избрано

Много хора се интересуват и питат по хиляди пъти своите диетолози и фитнес инструктори как да премахнат коремните мазнини. Ако все пак съществуваше средство, с което това да се осъществява бързо и лесно, откривателят му би бил много заможен търговец.

За премахване на коремните мазнини има едно решение, което експертите предлагат, а то е да се спазва балансирана диета с намалено количество калории и да се правят достатъчно физически упражнения.

Хранете се правилно

Коремни Преси

Истината е в това, че самият начин и навик на хранене може да доведе човек до състояние, в което да се интересува как тези мазнини да бъдат премахнати. Ако все пак успеете да намалите или изцяло да премахнете лошите навици, които са ви довели до това състояние, това е едно добро решение.

Преди всичко включете много плодове и зеленчуци в новия диетичен план. Те не съдържат много мазнини, притежават натурална захар и специфични витамини и нутриенти, от които вашето тяло се нуждае.

Важна стъпка е също намаляването на приеманите калории. Като цяло за да свалите килограми, включително и коремните мазнини, тялото ви трябва да изгаря повече калории, отколкото вие консумирате. Вместо да следвате обичайните си хранителни навици, започнете да консумирате половината от количествата, които сте консумирали преди.

Обърнете внимание на етикета на продукта, той ще ви помогне да разберете колко мазнини поемате. Храните с високо съдържание на мазнини би следвало да не присъстват в хранителния ви режим. Променете и начина на готвене. Вместо да консумирате пържени картофи, предпочетете печени с нискомаслено сирене.

Упражнения

Комбинирайте аеробни упражнения със силови упражнения. С тази комбинация тялото автоматично ще започне да гори повече калории, тъй като мускулната маса увеличава способността на тялото да изгаря повече мазнини. Мускулите започват да нарастват, и не само коремните мускули, цялото тяло започва да се чувства по – добре.

Упражненията, които правите за да се отървете от коремчето няма да бъдат достатъчни за да премахнете и „любовните дръжки”. Вашият тренировъчен план трябва да съчетава и двата елемента на тренировка – аеробна и силова. Аеробните упражнения включват:

• Бягане

• Танци

• Аеробика

• Плуване

Силовата тренировка може да се прави с гири или на спортни уреди, в зависимост от предпочитанията ви.Тренировъчният план трябва да се следва в 4 или 5 дена от седмицата, за по 30 или 40 минути всеки ден.

Имайте цел

Ако нямате цел, която да следвате, няма да знаете кога сте пожънали успех. Важно е целите да бъдат постижими. Не определяйте от самото начало цел като свалянето на 10 килограма например. По – добре е да следвате малки цели. Изберете цел от свалянето на 2 килограма, след като я постигнете, поставете за цел още 2, и още 2, и така докато станат 10.

Друг начин за поставяне на цели е с дрехите. Изберете любима дреха, която ви е малка и нека целта бъде достигната тогава, когато тя ви бъде по мярка.

 • Google+
 • Pinterest

Отзиви (5)

 • 2
  0
  Отговор
  мария

  2013-09-17, Оценка 3 от 5 за Искате да свалите коремчето? Вижте как

  това с любимите малки дънки,наистина е ефикасно!от личен опит Ви казвам!
 • 0
  0
  Отговор
  МАЦКАТА

  2013-06-14, Оценка 2 от 5 за Искате да свалите коремчето? Вижте как

  АЗ Я ПРОБВАХ И МНОГО ПОМАГА ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ
 • 0
  0
  Отговор
  tanya

  2013-04-12, Оценка 3 от 5 за Искате да свалите коремчето? Вижте как

  И каква е точно тази диета? Да ядем печени картофи вместо пържени?
 • 0
  0
  Отговор
  Ивета

  2013-04-11, Оценка 5 от 5 за Искате да свалите коремчето? Вижте как

  Определено ште опитам тази диета
 • 0
  0
  Отговор
  raqiniki

  2013-04-07, Оценка 4 от 5 за Искате да свалите коремчето? Вижте как

  не съм я пробвала,но от съдържанието мисля,че ще помогне:D поне така се надявам

В тази статия виждаш материал на тема Искате да свалите коремчето? Вижте как. Ако имаш предложение или мислиш, че написаната информация не съответства на заглавието Искате да свалите коремчето? Вижте как, можеш да се обърнеш към екипа ни от формата за контакт и ние ще редактираме/разширим публикацията.