вторник, 9 февруари

Диетата на Преслава

Диетата на Преслава
3.3 от 60 Гласа

От известно време насам постоянно се коментира новата фигура на фолк певицата Преслава.

Всъщност гласовитата дама винаги е имала приятни женствени форми, но от известен период тези форми са останали в миналото – сега певицата е драстично отслабнала.

Преслава е загубила килограми чрез диетата, която Кайли Миноуг използва, за да поддържа перфектната си форма. Всъщност този хранителен режим е разделно хранене.

Кайли Миноуг

Кайли дълго време беше на хранителния режим на Монтиняк, в който се похапваха само храни с нисък гликемичен индекс, но явно вече е решила да смени диетата.

В разделното хранене, което и двете певици са предприели, има няколко основни правила, които задължително трябва да се спазват, за да има ефект диетата:

- Едно от най-ценните неща е, че в закуската задължително трябва да има включени белтъчини.

Тялото на преслава

- Същото се отнася и за обяда – задължително да присъстват белтъчини, а самото хранене не бива да бъде в по-късен час от 13 часа.

- Вечерята трябва да бъде лека и да не е по-късно от 20 часа.

- Могат да се съчетават кисели храни и белтъчини, но в никакъв случай не бива да се съчетават белтъчини и мазнини.

- Като добра гарнитура към това, което се консумира, могат да се определят зеленчуците.

- Хапването на плодове задължително трябва да се случва отделно, както и консумирането на мляко.

В режимът, който Преслава изпълнява, са включени много пресни плодове и зеленчуци, но напълно са изключени каквито и да било сладки изкушения.

Когато иска бързо да свали килограми пие много чайове с пчелен мед, за да се засити.

Тези две дами не са единствените, които поддържат форма с разделно хранене, но специалистите не са големи привърженици на подобно разделяне на храната.

Хубаво е да имате предвид, че този вид диета в никакъв случай не се препоръчва за начин на живот.

Специалистите смятат, че подобно разделно хранене може да се практикува временно, защото е много еднообразно и е възможно да доведе до проблеми със стомашно-чревния тракт.

А преди суетата трябва да поставим здравето. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Отзиви (30)

7
6
Отговор
Ани

2015-04-03, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Грозотия
6
15
Отговор
io

2015-02-21, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Viq ste lydi zashto zavijdate taka e mnogo po xybava vseki bi izkal da e kato neq ne nqkoi praseta da se imat za neshto,koeto vsashtnost sa nishto.
11
6
Отговор
Гегегегеглалалала

2015-01-27, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Зарежете всичко щом и се живее да живее. Имаме само един живот. И тя ще си прецени как да го изживее
3
4
редитеМхммм
22
6
Отговор
the truth

2015-01-26, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Нямам нищо против никой, но дълбоко се съмнявам, че такова драстично отслабване е възможно с разделно хранене! Пробвала съм различни диети, но такова ослабване не се постига! Факт е, че и сестрата на Преслава също е много отслабнала. Мисля, че истината е друга! Щом са успяли, добре!
2
0
пфффффМоже и никога да не успееш да повярваш. Хората го наричат воля. А що се отнася до коментарите за истината и каква е тя- да спомена, че е присъщо поведение на "малки хорица", които описват не чужди дефекти , а своите собствени. Когато някоя дама е пълна се сипят грозни думи наред, когато е слаба автоматично е болна и това е невъзможно да се постигне. И всичко това само защото някои нямат нужната воля и желание. По- добре си мълчете и се радвайте на животеца си и забравете да коментирате хората относно външния им вид. И още по- важно храненето не е да се тъпчем като животни. Храната е нужна, за да поддържа жизнените ни функции. Все едно да твърдим че йогите са болни и т.н. поради факта, че са слаби и се хранят здравословно.
3
2
MariqGastralen prusten
10
6
Отговор
Стейс

2015-01-23, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Преслава наистина е много добра и изправя всички хора на крака на участията си, но наистина е и слаба.Но това не означава, че употребява кокаин и наркотици.Може да не се е харесвала като е била по пълна и затова да е започнала с диетата.Нокой няма право да се меси в живота на другите.И моля Ви преди да започнете да хейтвате гледайте на Преси като на човек, а не като на напудрена силиконка...
20
2
Отговор
Big Boss

2015-01-03, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Разделното хранвне е всяка храна в отделни чинии
18
10
Отговор
Камели

2014-11-02, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Лелеее за чудо и приказ са и публикацията и коментарите....първото което е.... Този режим споменат горе в статията изооообщо не е разделно хранене...разделното хранене садържа всичко... И белтъчини и въглехидрати и варива и най-вече плодове и зеленчуци ....както и да е ...да оставим храненето... Хора ... Или по точно хейтъри... Всеки избира как ще изглежда сам за себе си .... И още повече- абсолютно възможно е тези килограми да са свалени чрез разделно хранене!!!!! Какви са тия филми за кокаина бе хораааа вие виждали ли сте последици от тия наркотици бе.... Виждали ли сте колко се погрознява и тялото увисва ... Личи си,че преслава се е постарала за външния си вид и аз и правя ЕВАЛА .... Статията може да е жълта... Но на 100% ви е мотивирала да я наречете наркоман или анорексик просто защото е по-лесно да съдим другите и грубо да им завиждаме ...?
24
10
Отговор
18670

2014-09-22, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

определено всички чалга певици вземат кокаин,нетрябва изобщо да ги показват пред на подрастващото поколение.децата тотално всичко копират и така разсъждават,щом една празноглава взима и всички и се"кефят"защо не и аз.УЖАС!ТОВА Е РЕКЛАМА НА ДРОГАТА!
21
6
Отговор
Силванз

2014-08-29, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Прекалено слаба си, Преси! Много си хубава, но мисля, че преди беше още по-сладка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11
7
КристинаМоже би си права, Силвана! Кой не иска да е слаб? И аз мисля като теб: Слаб - да, но болезнено слаб - не, не и не!!!
10
6
Отговор
ina

2014-07-29, Оценка 5.0 от 5 за Диетата на Преслава

Преслава,отслабна с операция- пръстен на червото.Няма никакви диети :) За това се стопи толкова дръстично....

Водещи от категорията

Избрано

Подобни Статии

От другите сайтове

Свързани Рецепти

На актуалната статия виждаш материал на тема Диетата на Преслава. Ако имаш предложение или си на мнение, че предоставената информация не е по статията Диетата на Преслава, можеш да се свържеш с нас от форумуляра за връзка и ние ще редактираме/разширим статията.