събота, 25 октомври

Диетата на Преслава

Диетата на Преслава
4 от 28 Гласа

От известно време насам постоянно се коментира новата фигура на фолк певицата Преслава.

Всъщност гласовитата дама винаги е имала приятни женствени форми, но от известен период тези форми са останали в миналото – сега певицата е драстично отслабнала.

Преслава е загубила килограми чрез диетата, която Кайли Миноуг използва, за да поддържа перфектната си форма. Всъщност този хранителен режим е разделно хранене.

Кайли Миноуг

Кайли дълго време беше на хранителния режим на Монтиняк, в който се похапваха само храни с нисък гликемичен индекс, но явно вече е решила да смени диетата.

В разделното хранене, което и двете певици са предприели, има няколко основни правила, които задължително трябва да се спазват, за да има ефект диетата:

- Едно от най-ценните неща е, че в закуската задължително трябва да има включени белтъчини.

Тялото на преслава

- Същото се отнася и за обяда – задължително да присъстват белтъчини, а самото хранене не бива да бъде в по-късен час от 13 часа.

- Вечерята трябва да бъде лека и да не е по-късно от 20 часа.

- Могат да се съчетават кисели храни и белтъчини, но в никакъв случай не бива да се съчетават белтъчини и мазнини.

- Като добра гарнитура към това, което се консумира, могат да се определят зеленчуците.

- Хапването на плодове задължително трябва да се случва отделно, както и консумирането на мляко.

В режимът, който Преслава изпълнява, са включени много плодове и зеленчуци, но напълно са изключени каквито и да било сладки изкушения.

Когато иска бързо да свали килограми пие много чайове с пчелен мед, за да се засити.

Тези две дами не са единствените, които поддържат форма с разделно хранене, но специалистите не са големи привърженици на подобно разделяне на храната.

Хубаво е да имате предвид, че този вид диета в никакъв случай не се препоръчва за начин на живот.

Специалистите смятат, че подобно разделно хранене може да се практикува временно, защото е много еднообразно и е възможно да доведе до проблеми със стомашно-чревния тракт.

А преди суетата трябва да поставим здравето.

Отзиви (24)

 • 2
  0
  Отговор
  18670

  2014-09-22, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  определено всички чалга певици вземат кокаин,нетрябва изобщо да ги показват пред на подрастващото поколение.децата тотално всичко копират и така разсъждават,щом една празноглава взима и всички и се"кефят"защо не и аз.УЖАС!ТОВА Е РЕКЛАМА НА ДРОГАТА!
 • 4
  2
  Отговор
  Силванз

  2014-08-29, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Прекалено слаба си, Преси! Много си хубава, но мисля, че преди беше още по-сладка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3
  1
  КристинаМоже би си права, Силвана! Кой не иска да е слаб? И аз мисля като теб: Слаб - да, но болезнено слаб - не, не и не!!!
 • 3
  0
  Отговор
  ina

  2014-07-29, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Преслава,отслабна с операция- пръстен на червото.Няма никакви диети :) За това се стопи толкова дръстично....
 • 7
  6
  Отговор
  Жени

  2014-07-15, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Това че завиждате на Преслава не значи че тя използва кокаин.Единствената причина да я обиждате е,че вие никога няма да бъдете като нея а мечтаете да сте...ако не я харесвате и мислите че е "селянка с глас" защо четете тази статия за Преслава.
 • 5
  6
  Отговор
  Анонимка

  2014-04-27, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  И къде сте я видяли да шмърка комплексари тъпи
 • 11
  3
  Отговор
  мими

  2014-02-03, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  да и само няколко дръпвания на кока
 • 12
  3
  Отговор
  диета номер 1

  2014-02-02, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Преслава си пудри нослето, нея диети явно не я вълнуват.
 • 33
  9
  Отговор
  тайна градина

  2014-01-14, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Преслава не ползва диети, а кокаин. Няма какво да се заблуждаваме. Ако имах пари за кока, и аз щях да тежа 50 килограма. Пробвала съм веднъж и мога да ви гарантирам,че от съвсем малко количество не ти се яде абсолютно нищо поне 24 часа. Какво остава ако имаш финансовата възможност да си го доставяш редовно. А Преслава със сигурност има. То така и баба знае:)Диети, фитнес - глупости. Кой ще ти се мъчи като има хем по-лесен,хем далеч по-приятен начин:)И хайде ако не вярвате посочете ми коя чалгарка не е "фина". Всички до една са само кокали и силикон - всичко това, благодарение на скъпите наркотици и операции, които могат да си позволят, с изключение на по-възрастните в бранша, които не са от наркотичното поколение (просто от друг тип (суб)култура са старите чанти:))Много моля,не замазвайте очите на "простосмъртните" с химери.
  1
  0
  ОМГАз съм 47 което не значи че съм слаба....
 • 1
  8
  Отговор
  емили

  2014-01-03, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  всички пият лекарства азис.ивана.преслава е ненормална.чакърдъкова имаше пръстин в корема си и после спука язва и сега няма има много болести аз също искам да смъкна50 кг но не мога много неща съм пила сега пия канела с мед оцет по някога и джинджифил само разграждам мазнини узо на гладно за стомаха глина
  ако знае някой диета за крем .....
 • 13
  6
  Отговор
  tina

  2013-12-24, Оценка 5 от 5 за Диетата на Преслава

  Как може да публикувате диетите на някакви болни мозъци и анорексички! Не е нормално да стопиш толкова килограми за такъв период, а Преслава е типичен пример за анорексия! Дали ще си слаб или не, зависи единствено и само от гените! Ако искате да направите нещо по въпроса- фитнес, хранителен режим (без гладуване) и това! Рано или късно гладуването отново води до напълняване или проблеми в метаболизма!

На актуалната статия виждаш материал на тема Диетата на Преслава. Ако имаш предложение или си на мнение, че предоставената информация не е по статията Диетата на Преслава, можеш да се свържеш с нас от форумуляра за връзка и ние ще редактираме/разширим статията.