сряда, 26 ноември

Диетичните тайни на американските супермодели

Диетичните тайни на американските супермодели
3,75 от 4 Гласа

Вероятно повечето жени в света гледаме с известна доза завист стройните супермодели и мечтаем да постигнем техните фигури.

Диетолозите от Американския център по моден дизайн решиха да издадат тайните, с които моделите зад Океана поддържат форма.

Те публикуваха насоките на диетата и списък с продуктите, които трябва да включите в менюто си, ако искате тънките талии на красивите жени от ревютата.

Това е изключително здравословна диета, която ви позволява да постигнете желаните резултати, без да вредите на организма.

Първото правило: задължителна закуска. Тя може да се състои от:

- Тестени изделия, торти, нискомаслено мляко.

- Варени яйца и кисело мляко,

- Омлет със зеленчуци и нискомаслено сирене.

Диетичните тайни на американските супермодели

През деня трябва да ядете на малки порции на всеки няколко часа -кисело мляко, пресни плодове, препечена филийка с фъстъчено масло, ядки (бадеми, кашу, фъстъци). Хей, не става въпрос за излапате 200 грама бадеми! 5-10 бадемчета само!

Не забравяйте за напитки. Необходимо е да се поддържа хидробаланса на организма. Експертите съветват на ден да се пият най-малко 9 порции течност. Ако тренирате, тогава още повече. Винаги носете бутилка с вода. Можете да пиете кафе или чай.

Американските диетолози обявиха и продуктите, с които хранят моделите, за да поддържат своята красота:

- За косата: пилешко, пуешко месо, морски дарове, яйца, боб, леща, соя.

- За кожата: броколи, грейпфрут, манго, портокали, ягоди, зеле, картофи, моркови, пъпеш, ядки.

- За зъбите: нискомаслени млечни продукти, броколи и бобови растения.

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

В тази страница виждаш материал за Диетичните тайни на американските супермодели. Ако имаш предложение или мислиш, че публикуваната информация не отговоря на заглавието Диетичните тайни на американските супермодели, можеш да се обърнеш към нас от формата за връзка и ние ще редактираме/разширим публикацията.