Диета с мандарини

Диета с Мандарини

Сочните и сладки мандарини могат да помогнат в борбата с килограмите. Освен, че ще изваят фигурата, оранжевите плодове ще доставят много витамин С на организма. Има няколко различни диети с мандарини.

Единият вариант е да си направите разтоварващ режим – проблемът тук е, че при подобна строга диета е желателно да сте си у дома. Става дума за ден или два похапване само на оранжевия плод и пиене на много течности. Това могат да бъдат вода или зелен чай.

Ако това ви се струва твърде голямо ограничаване на организма, явно не сте чували за двуседмичната диета, която включва само по шест белтъка и шест мандарини дневно. Дори да свалите килограми, представете си какво причинявате на тялото си.

Две седмици е прекалено много време за този ограничаващ режим. Вместо да изпадате в крайности и да се отказвате от храната, опитайте се да регулирате начина си на хранене.

Доста по-добра идея е десетдневната диета, в която се позволяват и други храни освен ароматните и сочни мандарини. Според някои информации, спазването на режима ще ви направи с около седем килограма по-фини. Разбира се, всичко зависи от това какво е състоянието ви в момента и имате ли нужда всъщност от отслабване.

Мандарини

Да се върнем на диетата – за закуска можете да похапнете една мандарина и да изпиете чаша зелен чай. Липсата на кафе не е толкова страшна, защото както знаете, зеленият чай също действа ободряващо. Преди обед се препоръчва да хапнете три мандарини и едно варено яйце.

Комбинацията от варено пилешко месо (не повече от 150 г) и една мандарина са предвидени за обяд. Хубаво е да изпиете и една чаша чай.

Вечерята може да съдържа купичка зеленчукова супа, варена риба и още една мандарина за разкош. Интересното при този режим е, че се препоръчва преди сън също да се хапне нещо – малко кисело мляко или пък чаша айран.

Диетата не е ефективна при всеки – не се препоръчва да се прави от хора, които имат проблеми със стомаха. Спазвайте режим на хранене и след мандариновата диета.

След като минат десетте дена, можете да продължите да похапвате мандарини, но не правете режима по-дълго от описаното.

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати