Gotvach.bg»Статии»Диети»Уникална! Диетата на Юлиана Дончева свали 20 кг от сина ѝ

Уникална! Диетата на Юлиана Дончева свали 20 кг от сина ѝ

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k1k
Рибно филе

Юлиана Дончева, бивша депутатка и настояща любителка на здравословното хранене, успя да запали всички около себе си по начина си на живот. Синът ѝ Йоан – Дако, е свалил 20 кг от теглото си.

Телевизионната водеща от няколко години води абсолютно здравословен начин на живот. Големият ѝ син Дако е последвал нейните съвети за здравословно хранене. Днес вече е свалил двадесет килограма от теглото си и не смята да се връща към старите си навици. С постиженията си се похвали самият той в социалните мрежи.

Не само Дако, а и свекървата на Юлиана вече се храни по нейните правила. Жената се е възползвала от опита ѝ в храненето, а резултатите не закъснели.

Юлияна Дончева издаде книга, в която е събрала опита си и дава съвети за здравословно хранене. На база на съветите ѝ е изградена и диетата на младия мъж. Синът ѝ закусва със сушени плодове с кисело мляко. Лятото и през останалите сезони, които позволяват, те трябва да са пресни. Задължителни са къпини, малини, ягоди и боровинка. Другият вид закуска, която му е разрешена, е кашата с овесени ядки.

Юлияна Дончева дава на сина си ключов съвет - плодовете да се хапват до 13 часа, не и след това. Така тялото ще има възможност да разгради захарите. До този час той трябва да е изял и задължителната за всеки ден шепа годжи бери. Малките плодчета наистина правят чудеса с организма и тялото. Освен това регулират килограмите. В годжи берито се съдържат всички необходими вещества, които са изключително необходими за организма.

Режимът на Дако продължава с вкусен диетичен обяд, а след това и питателна вечеря. Двете основни хранения включват свежа салата и нетлъсто месо, както и риба. Условието е едно - месото да не се пържи, а да бъде приготвено на скара или на фурна.

В диетата абсолютно забранени са оризът, картофите и пърженото като цяло. Те могат да се похапват от време на време, но в минимални количества. Колкото до резултатите - те идват по-скоро от очакваното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати