Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
16 Ноем.
Изпечете еклерите в гореща фурна, докато бухнат и станат златисти. Оставете ги да изстинат....
Еклери с карамелЕклери с карамел
05 Май
3
Полейте еклерите с карамеления сироп и сложете на хладно за известно време, преди да поднесете....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
24 Август
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
13 Февр.
3
Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време. Готовите еклери се пълнят с крем по желание....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
26 Януари
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с оризово брашноЕклери с оризово брашно
11 Дек.
Еклерите с оризово брашно са готови....
Еклери с пудингов кремЕклери с пудингов крем
19 Април
Пълним еклерите с пудингов крем, докато пудингът е горещ....
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
05 Април
След това оставяме еклерите да се охладят, изрязваме горната част внимателно. Слагаме парченце кашкавал и хайвер и нашите солени еклери са готови. Тези солени еклери с хайвер са идеални за повод....
Еклери с ягодов кремЕклери с ягодов крем
09 Април
За муса с ягоди и кисело мляко комбинирайте ягодовото желе и гръцкото кисело мляко и разбъркайте заедно крема за еклери. Разбийте сметана до средни върхове....
Еклери с шоколадов пълнежЕклери с шоколадов пълнеж
12 Окт.
Напръскайте с капки или ивици вкусните и нежни еклери с шоколадов пълнеж. Да ви е сладко!...
Еклери с портокалов кремЕклери с портокалов крем
15 Май
Нашите еклери с портокалов крем са готови, по желание поръсваме със пудра захар отгоре. Рецептата за еклери е готова!...
Еклери с фъстъчен кроканЕклери с фъстъчен крокан
07 Август
Еклерите с фъстъчен крокан са готови....
Домашни еклери с кремДомашни еклери с крем
21 Май
Готовите еклери се поръсват с пудра захар или със заливка от шоколад. Домашните еклери с крем са готови....
Лесни еклери с кремЛесни еклери с крем
25 Април
Еклерите се шприцоват с получения крем, по желание се декорират с течен шоколад и/или пудра захар. Лесните еклери с крем са готови. Източник: Ема Ангелова от Кулинарна мрежа...
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
07 Май
Пълним еклерите с крем и отгоре поръсваме разтопен черен или съответно бял шоколад. Наслаждаваме се на вкусните еклери с маков крем за десерт или за компания на чаша ароматно кафе....
Еклери с бананов кремЕклери с бананов крем
29 Април
3
Докато кремът се охлажда, приготвяме еклерите....
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
09 Януари
Разрежете еклерите на две, напълнете с крема и затворете с капачето. Еклерите с различен крем са готови!...
Солени еклери с печуркиСолени еклери с печурки
16 Април
Разрежете солените еклери през средата и напълнете със сместа от гъбите. Солените еклери с печурки са готови....
Еклери с целувчен кремЕклери с целувчен крем
02 Януари
Когато кремът за еклери се охлади, прехвърляме го в пош и пълним еклерите с целувчен крем....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
02 Януари
Подредете еклерите в чиния, а отгоре ги поръсете с лимоновата редукция....
Солени еклери с ЕменталСолени еклери с Ементал
06 Март
Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер. Добър апетит!...
Еклери с яйчен кремЕклери с яйчен крем
20 Ноем.
6
Напълнете еклерите с така приготвения яйчен крем. Еклерите с яйчен крем са готови....
Еклери с какаова глазураЕклери с какаова глазура
18 Юли
Върху тава, покрита с хартия за печене, се разпределя тестото с лъжица (една лъжица се равнява на един еклер). Еклерите се пекат на 180 градуса за около 30-40 мин. (до златисто)....