Форумните Постове на Нина Иванова Иванова

  • Аз имам голяма за кекс силиконова форма и досега не съм имала проблем.Последният кекс който правих (резептата съм я качила да не я преписвам и тук) си беше нормален, аз дори не я омазнявам. Наистина както някой беше споменал по-горе трябва просто да се изчака преди да се извади да изстине хубаво. Тя се огъва и е доста лесно след това леко да се отлепя по-малко ако чак толкова се е залепила. Друго което ме учуди че стана защото не бях сигурна за резултата е Кодрит Кадир. Е не съм очаквала да стане обаче формата ми за торта беше много стара и разкривена и не можах да я облепя като хората и започна да ми тече крем карамела. Прехвърлих в силиконовата форма която имах и си беше ОК. Имам и форма за мини кексчета ама веднъж съм я ползвала преди доста време ама там слагах малки хартийки за кексчета та не съм имала проблем с ваденето......покажи още
  • Поръчвала съм различна храна...когато се прибера късно от работа и просто нямам сила да готвя а и когато дойдат приятелки на гости за женско събиране (повечето пъти гледам да готвя но понякога поръчвам).
  • Много съм доволна от тази диета преди години съм я спазвала и свалих това което исках без глад и напрежение. Сега обаче нещо волята ме е напуснала и не мога и месец да изкарам без да се проваля. От утре (1.05) обаче започвам отново....ядох вече козунак ...покажи още
  • Съгласна съм с Йорданка. Доста често се чудя какво време да напиша, особено при тестените които втасват по няколко пъти...Иначе самото готвене е ясно. За абсурдни рецепти пък аз мисля рецепти от рода на: - сандвичи с кашкавал и салам - кренвирши на спирали - картофи на спирали (не помня ако все пак е имало интересни подправки може да се брои и като рецепта) И прочие от този сорт за които не е ясно точно какво им се готви на готовия кашкавал с колбас или на кренвиршите. Вероятно трябва да има и тема Аранжиране на храна или Украса, защото за мен това да изпечеш сандвич не е готвене (освен ако не е клуб сандвич де с по-интересни неща )...покажи още
  • Не съм приготвяла никога но понеже съм голям фен на корейски сериали и филми а там не минава без да ядат рамен и точа слюнки винаги... Била съм 3 пъти на корейски ресторант ама заложих на други неща и не пробвах рамен. Следващият път ще се пробва.
  • Аз купувам шоколад на пелети от сайтовете Сладката къща и Хитрини.