Гергана Георгиева
Гергана  Георгиева
Гуру

Моите форумни постове

Гергана  Георгиева
Много полезна информация прочетох я с интерес
Гергана  Георгиева
Научих нови неща от информацията по-горе.
Гергана  Георгиева
А дали е точно това за което говорят по-горе?
Гергана  Георгиева
Не съм знаела, че става така.
Гергана  Георгиева
Най-практично и удобно е в бурканчета, стъклото е най добрият вариант за подправките.
Гергана  Георгиева
Не съм използвала Магнезиево олио, сигурно е полезно,има добри отзиви за него
Гергана  Георгиева
За първи път чувам за туршия със сметана :blush: :blush:
Гергана  Георгиева
Нямам представа, като се каже туршия и си представям, нещо консервирано
Гергана  Георгиева
Никога не съм правила консервирани гъби.Ще си запиша рецептата и когато имам гъби ще я пробвам
Гергана  Георгиева
Благодаря на Мартин за хубавото обяснение, всяко нещо си има чалъм, важно е да се знаят тънкостите, за да се получат добре нещата.
Гергана  Георгиева
Да ви кажа, с един такъв сос с горчица, кетчуп, соев сос и мед мариновах свински ребърца. Беше много вкусно, но така ми се повреди стомаха, че още не мога да се оправя.
Гергана  Георгиева
Правя подобна запеканка, но вместо краставички слагам тиквички на купчета и натрошено сирене.Но мисля да пробвам и този вариант, много ми хареса.
Гергана  Георгиева
И аз слагам яйце, но забравих да добавя
Гергана  Георгиева
Понякога трябва да се използват
Гергана  Георгиева
Чушки, спанак, зелен фасул,задължително бланширам.
Гергана  Георгиева
Няма ли да стане малка сух и ронлив
Гергана  Георгиева
250 гр. захар 200 мл.олио Брашно колкото поеме за твърдо тесто Орехи Пакетче бакпулвер Кора от лимон Ванилия
Гергана  Георгиева
Вместо мармалад слагам парчета шоколад и става още по-шоколадово