Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Adriyana - Adi»Моите форумни постове
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Чирак

Моите форумни постове

Adriyana - AdiУспешна рецепта за сладко от прясно мляко?
Не съм чувала до сега,ще погледна и аз рецептата.
Adriyana - AdiИма ли измама от страна на участниците ?
До сега не съм разпознавала.Може и да не ма,но не съм разглеждала всички рецепти.То би трябвало да си личи ясно,че не е пеиготвено дадено ястие вкъщи.
Adriyana - AdiИма ли измама от страна на участниците ?
До сега не съм разпознавала.Може и да не ма,но не съм разглеждала всички рецепти.То би трябвало да си личи ясно,че не е пеиготвено дадено ястие вкъщи.
Adriyana - AdiХрани - Унищожители на калории
За щастие не ми се налага да отслабвам,а напротив,умам нужда да кача някое и друго килце Полезен материал.
Adriyana - AdiМанията Смути
Много често ги правя,обичам от всякакви плодове.
Adriyana - AdiАнанасът като лекарство
Обичам го и пресен и на компот в кутия.Благодаря за полезната информация.
Adriyana - AdiСолено или сладко повече приготвяте?
Ами май по равно ми се получава
Adriyana - AdiИмате ли някаква традиция за Сирни Заговезни?
Нищо по специално,но винаги имаме халва и варени яйца,който са задължителни.
Adriyana - AdiКакво ще бъде менюто ви за 8 март?
Все още не съм мислила,но ще има и десерт със сигурност,мисля за едно рулото, което не съм правила отдавна.
Adriyana - AdiПодправката НИГЕЛА
Продава се в интернет и в Био магадините
Adriyana - AdiИмате ли запазени семейни рецепти?
Че кой няма - в един тефтер са - но вече наизуст ги помня
Adriyana - AdiКолко често правите домашна питка?
Според настроението - понякога всеки ден - понякога с месеци не правя
Adriyana - AdiТайната на перфектния паниран кашкавал
Не мисля че успях да разбера - може ли малко по-подробно :wink:
Adriyana - AdiТайната на перфектния паниран кашкавал
панирам и завивам във фолио и заедно с него пържа - така ли
Adriyana - AdiТайната на перфектния паниран кашкавал
Благодаря - печен не бях пробвала - мисля че панировката ще се отцеди на дъното - но ще пробвам :y:
Adriyana - AdiИмпровизации в кухнята
Много често си импровизирам - с конкретните продукти бих направила телешки език в масло нестандартно гарниран с маслини и боб яхния - разбира се ще трябват и продукти извън хладилника като лук домати и олио
Adriyana - AdiЗа и против цветята в кухнята
Да както казахте има отровни сортове - които просто не са подходящи - но иначе саксиите в кухнята помагат и на настроението и на готвенето -ако са с подправки
Adriyana - AdiЗа и против цветята в кухнята
Почти всички кактуси са отровни при убождане - но съм сигурна че всеки добре си подрежда цветята - така че да са на безопасно разстояние