Моите форумни постове

Наталия Петрова
Напълно съм сагласна с теб Илияна,аз също купувам само прясна мая и то повече кубчета и си замразявам във фризера,след това я разтварям направо в по-топло мляко или вода. Не губи качествата си
Наталия Петрова
Измивам,почиствам,подсушавам,нарязвам или начупвам и пълня в найлонови торбички( онези 2 кг.без дръжки)колкото за едно готвене и замразявам. Винаги така го права. Остава свеж и може да се готви по какъвто и да е начин след това. Предпочитам го пред консервирания.
Наталия Петрова
Компот,сладко,нектар ...Във фризера замразяваме много неща,но ягоди несъм опитвала.
Наталия Петрова
Когато съм на почивка не готвя,каква почивка е ако ще трябва да готвя )
Наталия Петрова
Плода е изключетелно полезен,имам качена статия за него може да я разгледате
Наталия Петрова
Лимонът едвали ще помогне в подобен случай,колкото и да е полезен.
Наталия Петрова
Аз също съм преварявала водата на децата си до 1 годинка. Лекарите също го препоръчват, като се има в предвид каква вода тече от чешмите ни...
Наталия Петрова
ягоди се дават на дете над 2 години,защото са силни алергени.
Наталия Петрова
Нина каква марка е машината ще споделиш ли.Ние всички вкъщи много обичаме сладолед и копуваме много ще ми се да си взема и аз такава машина.
Наталия Петрова
Благодаря за изчерпателния отговор.
Наталия Петрова
Ограничавам им сладкото да. Наблягам на меда,плодовете и домашно приготвените торти и сладки неща. А относно бабите нямам такъв проблем, нашите баби когато идват на гости носят плодове,месо,мляко,кашкавал,бисквитки, такива неща, а когато ние сме на гости готвят неща който и аз приготвям за децата си. Но няма как да минем без сладолед и някое сокче примерно...
Наталия Петрова
В сладкишите,чай,лимонада,палачинки,тиквеник,мюсли,топло мляко,..замествам захарта в повечето случай с мед ( домашен ).
Наталия Петрова
Ами...няма с какво да помогна тогава..
Наталия Петрова
Българско бяло саламурено сирене и дунавия,това харесвам и употребявам...
Наталия Петрова
Него гледам,не ми харесва.
Наталия Петрова
Най- много ни харесва патешкото с ориз и много джоджън на фурна. Гаден дъх не по скоро специфичен аромат,но с повече подправки...
Наталия Петрова
Ако съм на диета всичко ми е слабост иначе най- немога да устоя на аромата на картофки на фурна и на пържоли.
Наталия Петрова
Правила съм доста пъти,красиво е ,но на вкус...Поне на мен неми харесва.Аз го правя с желатин и пудра захар.