Моите форумни постове

Станислава Армянова
Подкрепям Величка. Пиши после да кажеш дали се е получил.
Станислава Армянова
Да, да не се повтарям
Станислава Армянова
Харесвам на Туинингс. Предпочитам билковите чайове пред плодовите. Понеже съм с проблемен стомах наблягам на мента и лайка. Ако имам домашни изсушени си ги правя в съотношение мента:лайка - 2:1. Подслаждам с домашен мед.
Станислава Армянова
В нас предпочитаме на nescafe. Моят мъж си прави разтворимо нес кафе. Аз на машината си правя капсули - предпочитам espresso macchiato.
Станислава Армянова
Аз съм с дете на 2 г и предпочитам домашното сирене. Много често обаче ми се случва да купувам. В Търново имаме фирмен магазин на "Елена". Купувам единствено от там сирене и кашкавал. Предпочитайм "крайчета". Стояло е по 1 седмица в хладилника и не е добивало какъвто и да е специфичен мирис и дъх. Преди това съм вземала сирене от кварталния магазин също на Елена (явно изкиснато повечко), след 2-3 дена в хладилника започва да има специфични аромати.
Станислава Армянова
Здравей! В моите рецепти във време за приготвяне включвам времето за подготовка на продуктите. Във време за готвене включвам фазата "втасване". Не знам къде е правилно да се пише, но при мен във всички рецепти, спазвам това мое си условие.
Станислава Армянова
Здравей! Нашата е moulinex с една бъркалка. Изкара 2 години без никакви забележки. Ползвам я всеки ден. Майка имат същата и те я ползват всеки ден. Въпросът е, че след втората година имахме проблеми с моторчето за бъркане. Поправихме ги и сега пак ги ползваме, но не са същите.
Станислава Армянова
По принцип съм доволна и от замесването и от печенето, но се износи бързо
Станислава Армянова
Здравей Величка. Маята слагам по 1 ч.л. За малък хляб и 1и1/3ч.л. За голям хляб. Но според мен проблемът е в олиото. Аз слагам по 1и1/2 с. Л. вместо дадени по рецепта в книжката 3 с.л. Дано съм помогнала
Станислава Армянова
Величка, чакам да споделиш резултата.
Станислава Армянова
Случва се. И моята няма функция само за печене. Аз заради това ползвам само програмата за тесто, меся в хлебопекарната и след това в тавичка и във фурната.
Станислава Армянова
Радвам се че помогнах
Станислава Армянова
И аз подкрепям варианта с пареното тесто.
Станислава Армянова
Здравей. Ние не приготвяме често риба. Може би 2 пъти в месеца. А знам, че трябва по-често да се хапва. Основно вземаме хек, че има по-малко кости и ми е по-лесно да давам на детето (1г. 8м.).
Станислава Армянова
Здраей! Нашето момче е вече на 1г и 8м. Не му приготвям отделно вече половин година. Хапва си от нашата храна. Предимно сутрин предлагам: Сирена попара, чаена попара; запечена филийка с малко и сирене; запечена филийка с кашкавал; Предлагах и филийка с кайма, но не я харесва. Сварени макарони или кус-кус с прясно мляко. Харесват му филийки с пастет и сирене за мазане - тип филаделфия. За обяд си хапва от това, което съм приготвила и за нас. За 16ч. му предлагам бисквити с кисело мляко, палачинки, солени мъфини, мляко с грис, плодове.
Станислава Армянова
Степчета, така съм оцветявала сладки
Станислава Армянова
И аз не купувам био продукти, както по-горе е казано нямам им вяра.