Моите форумни постове

Станислава ВълковаИдеи за леки и летни ястия с тиквички
. Тези, ястия които сами си правим са най-добрите и вкусни. Аз например обичам да похапвам тиквичките задушени, нарязани на кубчета и запържени на силен огън с лук и моркови, тиквичките сами дават сок, но аз не добавям много вода и оставям да къкри под капак на слаб огън! Какво искам да добавя там, ако има у дома: домати. Сладък пипер пресен. Зеле Патладжан Чесън ( добавям по-близо до края, в противен случай миризмата ще изчезне). Доматена паста. Оцет. Всичко това наведнъж е възможно, но е желателно да не става много претрупано откъм вкус. Подправки.
Станислава ВълковаДайте ми идеи и диети за топене на мазнини
Диетите се предписват от лекар по медицински причини. Винаги трябва да се храните правилно. Храненето идва от начина на живот. Ако той е правилен и храната е правилна и обратното.
Станислава ВълковаЛюбител готвач и моята пица
Здравейте.. Добре дошли на този чудесен сайт. Не се съмнявам ,че всички с интерес ще очакваме вашите рецепти.
Станислава ВълковаСамардала - готвите ли с нея и какво?
Една от обичаните ми подправки в кухнята.Използвам я най - вече за някои видове запеканки ,в редки случаи поръсвам и когато приготвям домашна пица. Не живея в България , но винаги когато имам възможност се запасявам с наши любими български подправки.
Станислава ВълковаМоже ли бързи и лесни рецепти за начинаещ?
Започнете с прости и лесни ястия , не се насочвайте направо към супите. Започнете със салати. След тях пробвайте тестени изделия с колбаси, картофено пюре и др ... След това да овладеете кашите, прости и малокомпонентни супи. Месо и котлети. След това тестото и така нататък. Добре е, когато има кой да ви учи. Мама, баба, просто някой, който знае как. И не се колебайте да питате.
Станислава ВълковаЗащо брашното се пресява с бакпулвера?
Брашното се пресява за обогатяване с кислород. Смята се, че това добавя пухкавост към тестото. А брашното може да съдържа чужди тела, например въженце от торбата в която е стояло или мъх ... Добавете бакпулвера към тестото, така че продуктът да се надигне във фурната. Бакпулверът се използва при приготвяне на пясъчно и прясно тесто. Ако не сложите бакпулвер в тестото, печените продукти ще се окажат безвкусни и твърди.
Станислава ВълковаСподелете коя е любимата манджа от детството ви?
Колкото и да е банално, но любимото ми ястие беше пилешката супа на баба ми, с домашно приготвена юфка. Никога не съм вкусвала по-вкусна от тази юфка ..
Станислава ВълковаКаква диета бихте ми препоръчали?
Трябва да се храните правилно и да сте активни. Яжте не повече от 800 ккал на ден. За 3 месеца е реалистично да хвърляте повече, всичко зависи от първоначалното тегло. Сутринта закусвайте с овесена , напоена с вода, можете да добавите нарязани пресни плодове и чаша зелен чай. До 12-13 часа намираме различни занимания и не мислим за храна. Вечеряме каквото пожелаете, но без да прекаляваме и не по-късно от 18-19 часа, зеленчуци, сухо месо или варено яйце, компот от сушени плодове. През нощта не ровете из хладилника. Това изобщо не е диета, но успехът е гарантиран.
Станислава ВълковаНапитка, която сваля кръвно налягане?
Зеленият чай понижава кръвното налягане Пийте сок от цвекло всеки ден, като започнете с 1 кафена лъжица и увеличите до 3 r на ден.
Станислава ВълковаДайте идеи за напитки за лятото!
Много са освежаващи млечни шейкове с горски плодове или просто студена преварена вода с лимон и стрък мента, перфектно утолява жаждата)
Станислава ВълковаДайте идеи за напитки за лятото!
Чудесна идея.Имам такава бутилка ,но още не е влязла в употреба))
Станислава ВълковаСалати с пилешко месо
Листа маруля, пилешко месо, гъби, чесън, лимонов сок, сол, черен пипер, растително масло или горчица . Можете да добавите кубчета сирене, домати.
Станислава ВълковаHell's Kitchen - какво мислите?
Там често се води война между всички ,като гледам в последните предавания всеки се стреми да закопае другия ,да го прецака и той самият да излезе чист в очите на шеф Ангелов.. Да ,това е борба за 100 000 лв все пак. Голямо напрежение и стрес си е там...
Станислава ВълковаБоядисване на яйца с натурални продукти
Натурални билки Например, червено - сок от цвекло, синьо - с червено зеле, оранжево - куркума, кафяво с листа от лук
Станислава ВълковаМнение за качеството на Делимано?
Вярвам, че няма качество - никога не съм планирала да го купувам, никога не съм го срещала в нормални магазини.
Станислава ВълковаКакво готвите по време на карантината, породена от Коронавируса?
За да бъда честна, без излишна скромност ще кажа, готвя всичко вкусно. Съпругът винаги ме хвали . Салати, предястия ,ястия ,винаги имам нови идеи.
Станислава ВълковаЗамразявате ли подправки във фризера и кои
Нито една супа или друго ястие не минава без щедри дажби : копър и магданоз и много други продукти които могат да се замразяват .
Станислава ВълковаКакво да готвя за тийнейджър на 16 години?
Доведен син ми е. Нямам опит с момчета. Затова питам.