Моите форумни постове

ВИЛИ-Виолета Матева
Обичам цвеклото,от него може да се приготвят салати , супи или да пиете сока .Сок от червено цвекло може да ползвате за оцветяване на тесто или разбита сметана за сладки при условие че не ви пречи вкусът му
ВИЛИ-Виолета Матева
не съм го чувала и нищо не знам по въпроса ,чакам някой да ни обясни темата В последно време народа гледа все тези супер храни ,та дори и аз но тази храна не съм срещала
ВИЛИ-Виолета Матева
Избирам банани да са добре узрели ,нито зелени нито черни и с кафяви петна когато са за ядене Ако са за сладкиш понякога ти трябват точно тези с кафявото по тях, така че зависи от случая
ВИЛИ-Виолета Матева
точно така е ако готвиш боб чорба няма застройка ,но ако е супа може със ,но може и без нея- все е супа ха ха на село така се нарича
ВИЛИ-Виолета Матева
Ваня е цар на питките ,две мнения няма - оформени са красиво затова има много поръчки аз оформям както ми хареса ,понякога така от нищо или от видян модел от някоя кулинарна група където има много майстори на тестото - от тях се учим
ВИЛИ-Виолета Матева
първо се научих на кифлички после на възелчета и всеки път опитвам нещо което ми хареса
ВИЛИ-Виолета Матева
Трудно е да се обяснява как се оформя ,чета рецепти в нета на големи майстори на питки описва всичко до замесване ,накрая пише оформям по желание и каквото си видял и разбрал това е Най добре оформянето се разбира от втасалата питка преди да се пече ,после се губи красотата но все пак се запазва формата
ВИЛИ-Виолета Матева
Готвя най често пилешко, защото това се яде у нас ,рядко свинско и това е
ВИЛИ-Виолета Матева
оо то добре да е от соя ,но стига да не е обработена с химикали и разни други препарати тогава по добре яж си месо
ВИЛИ-Виолета Матева
еее никой ли още не го е опитвал - ами тогава бързайте ,че ще му мине времето
ВИЛИ-Виолета Матева
За първи път приготвям нещо с хинап ,досега нищо не съм опитвала ,но вече ще го включа в доста десерти - просто никой не му обръща внимание това е
ВИЛИ-Виолета Матева
бързи десерти да искате само това има при мен ,кремчета ,овесени ядки и мляко ,смутита и кво ли не
ВИЛИ-Виолета Матева
Да в сезона на зеленчуците аз готвя с тях ,защото са пресни и вкусни ,но повечето постни ,това се харесва при нас,през зимата малко повече месо не е излишно ,а пилешко през всички сезони както и скара
ВИЛИ-Виолета Матева
ха ха то цирка ще е и при мен ,не съм опитвала с клечки но ще е весело и забавно
ВИЛИ-Виолета Матева
не ме е страх да готвя на око и повечето случай така правя ,няма гаф
ВИЛИ-Виолета Матева
Когато си свърша работата тогава сядам да си пуша една цигарка
ВИЛИ-Виолета Матева
не ползвам шапка ,имам къса коса ,но това не е гаранция че няма да падне нещо в храната ,но това е риск при всеки може да се случи
ВИЛИ-Виолета Матева
момичета нали знаете като удари човек една ,две чаши става много палав ,на мен ми действа сладичкото