Ваня Георгиева
Гуру
Моята стенаРецепти1545Снимки4045Статии47Съвети16Коментари1428Форумни теми41Постове във форума1008За менИзпрати съобщениеточки50747
Мария, халеб наистина се слага в козунаци, гледах клипче където жената го каза и прибави но аз все още не съм опитвала какво точно придава на козунака. А за пазарите на които си била благородно ти завиждам, много бих искала и аз един ден да посетя поне един такъв. Живях в Чехия и там имат но не ми хареса, вехтошарска работа, а и те нямат кой знае какво. Произвеждат само чесън, картофи и ябълки.
От скоро пия сок от цвекло, с нисък хемоглобин съм, сега се чувствам отлично. Има страхотен ефект от него.
Ако се пострижела жената ако е мъжко бебето щяло да му се одреже ч.... .и ще е момиче. Аз също имам белег майка ми нещо се пипнала и затова. Има още много но не се сещам.
Мислех че чорбата е без сатройка а супата със но като се замисля и на двете може да има, така че не зная каква точно е разликата.
В нашата къща се консумира честичко и по различни начини скоро добавих по различна рецепта в палачинки.
И аз сама се научих и колкото повече правя и виждам резултата искам все повече да правя и то да разнообразявам, измислям си модели като виждам някой елементи от други питки на други жени. Тестото за декорация има тънкост в него и днес ме питаха на днешната питка която споделих тук как се запазва тестото снежно бяло, а се пече почти 45 минути заедно с питката. В много рецепти съм писала състава му. Най-голямо удоволствие ми прави да правя розички от цветното тесто. Стават уникални и сама им се радвам.