Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #109363
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 8 годиниТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиВсичко има значение, включая това от коя част на прасето е месото - примерно в последствие установих, че котлетите не се получават по тази рецепта, предполагам и бут няма да стане. И все пак говорих за класиката в жанра свински врат. Не съм пробвал още, но почти напълно съм сигурен (на база коментарите), че главата на Господина пишещ с ??!?!??! също няма да се опече на посочените градуси и за посоченото време, може би след предварителна обработка в тенджера под налягане за 48 часа ще се получи нещо, но не гарантирам.