Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»marcheva14»Единичен статус #491110
  • marcheva14marcheva14публикува в кулинарната мрежапреди 6 години, преди 6 годиниДържа да отговоря на лицето, извинявам се че закъснях, но имах гости за вечеря, което отправи запитване към качена моя рецепта , тя е "Говеждо филе Миньон на тиган", съкратила съм последната част , а тя е "... с гъбен сос на тиган" или Beef Filet Mignon in Mushroom Souce, посочила съм източник. Въпросът, който ми беше зададен, защо лъжа, че е приготвено с говеждо, след като съм я приготвила със свинско, което е далеч, далеч от истината. Няма да се оправдавам и обяснявам, защото това лице не е на образованието ми, не е на възможностите ми, не е на възпитанието ми. Ако това лице владее поне един западен език, така като аз го влядея, за което силно се съмнявам, нека да отвори оригиналната рецепта и малко да се информира, как е приготвена, какво е допълнението ѝ в соса, и защо така изглежда, че месото сивее, много е близко да се сети човек , но това е една друга дейност на мозъчните полукълба и за някои хора е трудно постижимо, т.е умствената дейност.. За съжаление беше подведен и Админ, от което бях крайно учудена, вследствие на което моята участие като хоби кулинар би трябвало в този сайд тук да приключи. Нямаме си повече доверие.

    Благодаря, че имах удоволствието да се запозная, макар и виртуално , ще изброя дамите от които през годините бях впечатлена, а това са:
    Весето Константинова - всеки път перфектна!
    Сия Рибагина - благодаря, че на толкова неща ме научи! Винаги имаше с какво да ме изненадаш приятно, много от твоите рецепти влязоха в моята кухня.
    Елена Стефанова Йорданова - всеки път ти се възхищавах и малко ти завиждах , че толкова умееш и си казвах.. ех, ако и аз толкова мога....
    Нина Иванова Иванова - всеки път, когато влизаше имаше нещо ново и интересно. Перфектна!
    Албенка - благодаря ти , Албенка, че ти задавах въпроси и ти търпеливо ми отговаряше, перфектна!
    Мария Симова - няма лоша рецепта, въпреки че съм имала с нея пререкания тя ще си остане един добър кулинар.Ваня Георгиева - тя си играе с тестото така както никой друг. Чудесна  е!
    Севдалина Иркова - нямаше и няма по-красиво подредени снимки, и добри рецепти.
    Елена Стойчовска - какво да кажа, перфектна! Жалко, че рядко влизаше.
    Таня Русинова, Зарчето, Марияна Петрова - благодаря, момичета! Много сте добри!
    Благодаря и на Роси Стоянова и Роси Иванова, че ми оформяха така добре рецептите.
    И не забравяйте, тук е място за забавление, а не за надпревара, не е конкурс за кой е по-по -най.
    С това моето забавление тук приключва.
    Моля Админ да замрази профила ми.
    Поздрав! Марчева
    • Sevdalina Irikova
      Sevdalina IrikovaМила ми Марчела, не допускам, че емоциите ти са предизвикали твоето решение.. Знам, че ти си над тези дребнавости. Предпочитам да предусещам, че отиваш на далечна екскурзия, след която ще ни предложиш нова средиземноморска рецепта. Защото иначе ще ми липсва твоят поздрав "Весел патиланец" Ще се радвам да размислиш!
    • Албена Асенова
      Албена АсеноваЕее...не! Не се отказвай!
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаМиличка, ела на лични съобщения