Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #516252
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 6 годиниТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиАми Бате Радко какво да ти кажа - аз в предишен коментар съм се поправил с градусите, ама по-старите коментари нещо не ги виждам, което обезсмисля писането в този сайт. Писал съм и на администраторите, но не можеш да си поправиш елементарна правописна грешка, не се пазят корекциите, които си направил в коментарите. Сега каквото и да кажа ще звучи като оправдание, но градусите не трябва да са повече от 190-200, продължителността на печенето зависи от количеството на пържолите. Не се притеснявай за сваряването, ще са си печени пържолите, но трябва да се наловчиш на своята си фурна - аз познавам готовността по миризмата. Идеята ми за рецептата беше не само за качеството на приготвените пържоли, но и за това да не им баеш - забрави за това, че 6 пържоли ще ги запържвам на тигана, после ще ги редя в тава, че ще ги пека на фурната за още незнайно време. Не ми се коментира и това, че пържено не ми понася. Опитай с така направената корекция и после пак коментирай!