четвъртък, 24 април
И слабоалкохолните питиета водят до алкохолизъм

И слабоалкохолните питиета водят до алкохолизъм

0

Нискоалкохолните напитки също имат потенциала да превърнат консуматорите си в алкохолици. Това важи с пълна сила най-вече за нежния пол.

1

Алкохолизъм лечение

Алкохолизъм лечение - направи си сам съвети за всяка домакиня. Статии и текстове за Алкохолизъм лечение в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Алкохолизъм лечение.
 • Алкохолизъм лечение - Енергийните напитки водят до алкохолизъм

  Енергийните напитки водят до алкохолизъм

  20.11.20100

  Енергийните напитки могат да доведат до алкохолизъм, сочи ново изследване. Те действат на организма като алкохол и причиняват опиянение. Комбинацията от кофеин и алкохол се счита за токсична

 • Алкохолизъм лечение - Витамин В3 лекува алкохолизъм и тежка депресия

  Витамин В3 лекува алкохолизъм и тежка депресия

  30.10.20105

  Лечебното хранене с растителни продукти, диетата с фибри и витаминозно лечение са ключът към лекуването на болести като рак, сърдечно съдови проблеми. Витамин В3 лекува депресия и алкохолизъм

 • Алкохолизъм лечение - Гъбите - уникално творение на природата

  Гъбите - уникално творение на природата

  09.05.20100

  Широко известни са повече от сто вида ядливи гъби. Най-полезното вещества в състава на гъби е, е бета-глюканът. Приложение на гъбите в медицината и кулинарията.

 • Алкохолизъм лечение - Витамин B15

  Витамин B15

  13.03.20140

  Витамин В15 е необходим на тялото за синтезиране на витамини, хормони и други важни вещества. Витамин В15 е познат още като пангамова киселина. Витамин В15 може да се набавя под формата на добавки.

 • Алкохолизъм лечение - Червеното вино е лек срещу инфекции

  Червеното вино е лек срещу инфекции

  27.08.20100

  Червеното вино е полезно срещу тежки инфекции. Гроздето съдържа антиоксиданта ресвератрол, който има способността да предотвратява образуването на съсиреци в кръвта и е полезно в борбата с рака.

 • Алкохолизъм лечение - Опасна ли е липсата на цинк

  Опасна ли е липсата на цинк

  25.10.20111

  При липса на цинк витамин А не може да се освободи от черния дроб и да стигне до органите. Заздравяването на рани и доброто състояние на костите зависят от нивото на цинк в тялото.

 • Алкохолизъм лечение - Хидрастис

  Хидрастис

  08.03.20140

  Хидрастисът представлява древно многогодишно растение, което произхожда от гористите местности на Канада и САЩ. Хидрастисът отдавна се използва като лекарство от американските индианци. Ползи от хидрастис.

 • Алкохолизъм лечение - Валин

  Валин

  05.03.20140

  Валинът е основна аминокиселина в мускулния протеин. Валинът има стимулиращи свойства по отношение на мускулната маса, растежа и възстановяването на тъканите, поради което е най-разпространен в мускулната тъкан. Предозиране с валин.

 • Алкохолизъм лечение - Червеното вино прибавя 10 години живот

  Червеното вино прибавя 10 години живот

  13.10.20100

  Чаша вино на ден подобрява поведението на двигателния апарат и физическото състояние на възрастните хора. Виното допринасят за добрата работа на сърцето, предпазва от рак и катаракт.

 • Алкохолизъм лечение - Кимионът ни лекува от древността

  Кимионът ни лекува от древността

  27.02.20140

  Кимионът е много полезен за бъбреците, черния дроб, помага за подобряване на храносмилането и при бронхиална астма. Срещу повръщане и гадене се пие чай от семена на кимион.

 • Алкохолизъм лечение - Народна медицина с хидрастис

  Народна медицина с хидрастис

  07.04.20140

  За лечение се използват корените на хидрастиса. Външно растението се използва за лечение на акне, екземи, херпеси, псориазис. Билката помага още при глисти и гнойни възпаления.

 • Алкохолизъм лечение - Здравословни ползи от глог

  Здравословни ползи от глог

  17.04.20140

  Бодливото храстче глог и неговите червени плодчета са били използвани от лечителите още в древни времена на Европа. Приемът му спомага разширяването на кръвоносните съдове и създава повишен приток на кръв.

 • Алкохолизъм лечение - Народна медицина с кукуряк

  Народна медицина с кукуряк

  28.03.20140

  За лечение се използва коренището, като корените на растението се събират рано през пролетния сезон или късно през есенния. След това се оставят да съхнат на сянка.

 • Алкохолизъм лечение - Най-полезните билки

  Най-полезните билки

  04.05.20130

  Билките са най-прекрасният дар, подарен ни от природата. Те са изпитан метод за постигане и поддържане на добро здраве, тъй като съдържат в себе си важни витамини и минерали.

 • Алкохолизъм лечение - Бъзак - лечебни свойства и състав

  Бъзак - лечебни свойства и състав

  03.10.20125

  Бъзакът, който е брат-близнак на бъза, е растение със силни терапевтични ефекти, които могат да се използват за лечение и профилактика на голям брой заболявания.

 • Алкохолизъм лечение - Холин

  Холин

  13.03.20140

  Холинът помага за подобряване състоянието в случаи на епилепсия, болест на Паркинсон, на Алцхаймер, нервномускулни заболявания, аутизъм, анемия, безплодие, високо кръвно налягане и др.

 • Алкохолизъм лечение - Ролята на магнезия в храненето

  Ролята на магнезия в храненето

  19.03.20120

  В резултат на пълноценно подхранване на клетките с магнезий може да укрепне нервната система, да се нормализира кръвното налягане и да се подобри работата на стомашно-чревния тракт.

 • Алкохолизъм лечение - Фурмите лекуват настинка и главоболие

  Фурмите лекуват настинка и главоболие

  27.08.20120

  От древността фурмите се използват за лечение на настинка и главоболие. Фурмите са се ползвали през вековете за лечение на туберкулоза, както и за подобрение на работата на мозъка.

Какво другите търсят

Алкохолизъм лечение - за ценители рецепти и любими материали по темата. Подробни материали за Алкохолизъм лечение в в сайта. Имате коментари относно Алкохолизъм лечение? Обърни се към нас от формуляра за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Алкохолизъм лечение в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.