събота, 25 октомври
Идеи за бърза вечеря с яйца

Идеи за бърза вечеря с яйца

1

Ако сте уморени след работа, лесно ще приготвите бърза и вкусна вечеря с помощта на яйца и допълнителни продукти. Много лесни за приготвяне са яйцата с кашкавал.

1

Бърза вечеря за двама

Бърза вечеря за двама - готварски съвети и идеи. избрани статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Бърза вечеря за двама.
 • Бърза вечеря за двама - Какво да сготвим за вечеря

  Какво да сготвим за вечеря

  12.10.20120

  Съществуват много рецепти за бърза вечеря, които не отнемат много време, а резултатът изненадва приятно. С малко фантазия и желание ще се радвате на вкусна вечеря седем дни в седмицата.

 • Бърза вечеря за двама - Минус 5 кг за 5 дни

  Минус 5 кг за 5 дни

  04.06.201323

  На всеки се е случвало - 5 дни преди така желаната лятна почивка да се сетим за онези 5 излишни килограма, които оставиха зимните месеци. Мисията да изглеждаме невероятно на плажа със супер секси изрязания бански, и то само за 5 дни, вече е възможна.

 • Бърза вечеря за двама - Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  23.02.20120

  Бързата храна действа на мозъка като наркотици. Колкото повече хамбургери, наденички, кейкове и чипсове ядем, толкова повече се повишава консумацията на солени, сладки и мазни храни.

 • Бърза вечеря за двама - Идеи за бърза вечеря с макарони

  Идеи за бърза вечеря с макарони

  24.06.20131

  Макароните например се приготвят доста бързо, затова ние сме подбрали няколко интересни рецепти, с които ще смаете близките си и освен това няма да губите от времето си за почивка.

 • Бърза вечеря за двама - Японска диета

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Бърза вечеря за двама - Бърза плодова диета

  Бърза плодова диета

  18.06.20101

  Плодовата диета може да стопи между 3 и 6 килограма за една седмица. Плодовете, които най-активно изгарят калории, са ябълките, кивито, портокалът, грейпфрутът. . .

 • Бърза вечеря за двама - Нарът - благодат за полова мощ

  Нарът - благодат за полова мощ

  03.08.20091

  Нарът е естественото природно лекарство за полова мощ. Плодът е най-добрият заместител на хапчето виагра. Едно хапче виагра се равнява на една чаша сок от нар, показват експериментите.

 • Бърза вечеря за двама - Ускоряване на обмяната на веществата

  Ускоряване на обмяната на веществата

  26.08.20100

  Диетата не е подходяща за хора, които поддържат спортен режим. Ако 2 дни след приложението на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас и трябва да го прекратите.

 • Бърза вечеря за двама - Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  23.06.20143

  Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

 • Бърза вечеря за двама - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  28.09.20140

  Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

 • Бърза вечеря за двама - Лесна вечеря с картофи

  Лесна вечеря с картофи

  15.01.20120

  Пригответе лесна и бърза вечеря с картофи, ако внезапно ви изненадат гости. Картофите стават ароматни и много вкусни и се приготвят лесно.

 • Бърза вечеря за двама - Диета с картофи

  Диета с картофи

  08.08.201410

  Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

 • Бърза вечеря за двама - Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Бърза вечеря за двама - Макаронена диета

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Бърза вечеря за двама - Бързо, но полезно хранене

  Бързо, но полезно хранене

  08.09.20131

  Може би се стигна до момента, в който бързото хранене ще е не само вкусно, но и полезно. Това е провокирано най-вече от новите изисквания на клиентите. А браншът е длъжен да се адаптира, за да оцелее.

 • Бърза вечеря за двама - Тибетска диета

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Бърза вечеря за двама - Няколко идеи за бърза вечеря

  Няколко идеи за бърза вечеря

  28.10.20102

  Дори да нямате време за готвене след работния ден, кулинарията ви предлага много лесни и бързи рецепти. Без проблем може да направите шедьовър от картофи, пилешко, колбаси и замразени зеленчуци

 • Бърза вечеря за двама - Диетата на Сара Джесика Паркър

  Диетата на Сара Джесика Паркър

  02.06.20105

  Сара Джесика Паркър, звездата от хитовия сериал Сексът и градът, поддържа добрата си форма със специално разработена за нея диета. В хранителния й режим преобладават яйцата.

Какво другите търсят

Бърза вечеря за двама - майсторски рецепти и избрани публикации по темата. Полезни материали за Бърза вечеря за двама в в портала. Имате коментари относно Бърза вечеря за двама? Обърни се към нас от линка за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Бърза вечеря за двама в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.