вторник, 4 август
Идеи за бърза вечеря с яйца

Идеи за бърза вечеря с яйца

1

Ако сте уморени след работа, лесно ще приготвите бърза и вкусна вечеря с помощта на яйца и допълнителни продукти. Много лесни за приготвяне са яйцата с кашкавал.

1

Бърза вечеря за двама

Бърза вечеря за двама - готварски съвети и идеи. избрани статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Бърза вечеря за двама.
 • Бърза вечеря за двама - Какво да сготвим за вечеря

  Какво да сготвим за вечеря

  12.10.20120

  Съществуват много рецепти за бърза вечеря, които не отнемат много време, а резултатът изненадва приятно. С малко фантазия и желание ще се радвате на вкусна вечеря седем дни в седмицата.

 • Бърза вечеря за двама - Минус 5 кг за 5 дни

  Минус 5 кг за 5 дни

  04.06.201328

  На всеки се е случвало - 5 дни преди така желаната лятна почивка да се сетим за онези 5 излишни килограма, които оставиха зимните месеци. Мисията да изглеждаме невероятно на плажа със супер секси изрязания бански, и то само за 5 дни, вече е възможна.

 • Бърза вечеря за двама - Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  23.02.20120

  Бързата храна действа на мозъка като наркотици. Колкото повече хамбургери, наденички, кейкове и чипсове ядем, толкова повече се повишава консумацията на солени, сладки и мазни храни.

 • Бърза вечеря за двама - Идеи за бърза вечеря с макарони

  Идеи за бърза вечеря с макарони

  24.06.20131

  Макароните например се приготвят доста бързо, затова ние сме подбрали няколко интересни рецепти, с които ще смаете близките си и освен това няма да губите от времето си за почивка.

 • Бърза вечеря за двама - Диета на лекарите топи 10 кг за седмица

  Диета на лекарите топи 10 кг за седмица

  06.11.201411

  Популярна напоследък стана т. нар. Диета на лекарите, от която може да свалите 10 килограма само за една седмица. Ако бъде приложена още веднъж, може да свалите още 4 килограма от теглото си.

 • Бърза вечеря за двама - Японска диета

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Бърза вечеря за двама - Бърза плодова диета

  Бърза плодова диета

  18.06.20101

  Плодовата диета може да стопи между 3 и 6 килограма за една седмица. Плодовете, които най-активно изгарят калории, са ябълките, кивито, портокалът, грейпфрутът. . .

 • Бърза вечеря за двама - Нарът - благодат за полова мощ

  Нарът - благодат за полова мощ

  03.08.20091

  Нарът е естественото природно лекарство за полова мощ. Плодът е най-добрият заместител на хапчето виагра. Едно хапче виагра се равнява на една чаша сок от нар, показват експериментите.

 • Бърза вечеря за двама - Ускоряване на обмяната на веществата

  Ускоряване на обмяната на веществата

  26.08.20100

  Диетата не е подходяща за хора, които поддържат спортен режим. Ако 2 дни след приложението на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас и трябва да го прекратите.

 • Бърза вечеря за двама - Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  23.06.20144

  Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

 • Бърза вечеря за двама - Макаронена диета

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Бърза вечеря за двама - Лесна вечеря с картофи

  Лесна вечеря с картофи

  15.01.20120

  Пригответе лесна и бърза вечеря с картофи, ако внезапно ви изненадат гости. Картофите стават ароматни и много вкусни и се приготвят лесно.

 • Бърза вечеря за двама - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  28.09.20142

  Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

 • Бърза вечеря за двама - Диета с картофи

  Диета с картофи

  08.08.20142

  Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

 • Бърза вечеря за двама - Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Бърза вечеря за двама - Диета с краставици и домати

  Диета с краставици и домати

  26.04.20150

  Хранителния режим включва лесно усвоими и в същото време засищащи и полезни храни. С тази диета не се ограничавате, а просто променяте към по-добро хранителния си маниер.

 • Бърза вечеря за двама - Бързо, но полезно хранене

  Бързо, но полезно хранене

  08.09.20131

  Може би се стигна до момента, в който бързото хранене ще е не само вкусно, но и полезно. Това е провокирано най-вече от новите изисквания на клиентите. А браншът е длъжен да се адаптира, за да оцелее.

 • Бърза вечеря за двама - Тибетска диета

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Бърза вечеря за двама - майсторски рецепти и избрани публикации по темата. Полезни материали за Бърза вечеря за двама в в портала. Имате коментари относно Бърза вечеря за двама? Обърни се към нас от линка за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Бърза вечеря за двама в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.