сряда, 8 юли
Препоръчителен дневен прием на годжи бери

Препоръчителен дневен прием на годжи бери

12

Плодовете на годжи бери имат сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Плодовете на годжи бери се ядат сурови, но също така могат да се приемат под формата на сок

1

Годжи бери как се консумира

Годжи бери как се консумира - кулинарни полезни и практични съвети. Статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни материали за Годжи бери как се консумира.
 • Годжи бери как се консумира - Могат ли деца да ядат годжи бери

  Могат ли деца да ядат годжи бери

  05.08.20141

  Смята се, че консумацията на годжи бери е безопасна за децата, освен ако те нямат алергии към самите плодове или не приемат медикаменти, които могат да бъдат противопоказни.

 • Годжи бери как се консумира - Какво е годжи бери и за какво е полезно

  Какво е годжи бери и за какво е полезно

  21.05.20129

  Годжи бери е супер плод, който притежава редици полезни качества. Притежава 500 пъти повече витамин С, отколкото портокалите и лимоните.

 • Годжи бери как се консумира - Десет причини да консумираме годжи бери

  Десет причини да консумираме годжи бери

  28.01.20140

  Годжи берито, суперхраната която добива все по голяма популярност у нас, задължително трябва да присъства в менюто ви. Приемът му носи много ползи.

 • Годжи бери как се консумира - Здравословните свойства на Годжи Бери

  Здравословните свойства на Годжи Бери

  25.08.20107

  Годжи Бери e плод наричан още лиций е доста популярен в областта на здравословното хранене заради лечебните си свойства.

 • Годжи бери как се консумира - Къде расте годжи бери и има ли го в България?

  Къде расте годжи бери и има ли го в България?

  15.10.20138

  Малките плодове на Lycium barbarum - годжи бери, са известни още като мерджан, лициум и вълче грозде. Те могат да бъдат срещнати във всеки биомагазин. Познати са като много полезни плодчета, наричани Чудото на Хималаите и тайната на дълголетието

 • Годжи бери как се консумира - Странични ефекти от годжи бери

  Странични ефекти от годжи бери

  01.07.201326

  Добило широка популярност през последните години, растението годжи бери се смята за извор на младостта. Наред с ползите за здравето обаче, се констатират и нежелани реакции, при прекомерната консумация на годжи бери

 • Годжи бери как се консумира - Годжи бери забавя стареенето

  Годжи бери забавя стареенето

  22.01.20142

  Плодовете на годжи бери традиционно се отглеждат в Китай и Тибет. Те заемат важно място в традиционната китайска медицина.

 • Годжи бери как се консумира - Нова суперхрана ни кара да отслабнем

  Нова суперхрана ни кара да отслабнем

  17.09.20141

  Якуб Крейчик и Марек Хъмпъл оповестиха, че са създали суперхрана, в която се съдържат всички необходими съставки за един човешки организъм. Алтернативната храна е наречена МАНА.

 • Годжи бери как се консумира - Отслабването с био продукти

  Отслабването с био продукти

  27.10.20123

  Подбрахме най-известните био продукти, които оказват чудотворно действие в избавянето от излишните килограми. Това са годжи бери, маки бери, акай бери и артишок. Може да ги откриете в био магазините.

 • Годжи бери как се консумира - Годжи Бери

  Годжи Бери

  28.02.201422

  Годжи Бери е една от тайните на китайската и тибетска медицина. Годжи Бери съдържа антиоксиданти, витамин С, калий и помага в борбата срещу рака, сърдечно-съдовите заболявания.

 • Годжи бери как се консумира - Най-ценните био храни на пазара

  Най-ценните био храни на пазара

  14.11.20122

  Най-ценните био храни на пазара са разделени в 2 групи - био храни с най-високо качество т. нар. Demeter“ качество и био храни числени към супер храните като Годжи бери; Чиа; Акай бери; Спирулина и др.

 • Годжи бери как се консумира - Биопродукти, за които си струва да дадем пари

  Биопродукти, за които си струва да дадем пари

  01.08.20131

  На рафтовете на големите магазини от доста време вече могат да се открият биопродукти. Някои от тях са наистина ценни заради био произхода си и си струва да се дадат пари за тях.

 • Годжи бери как се консумира - Защо и кога да консумираме акай бери

  Защо и кога да консумираме акай бери

  08.07.20130

  Акай бери е малък, тъмно лилав гроздов плод, който напоследък се вихри в здравната индустрия по обяснима причина. Акай бери е пълен с важни витамини, антиоксиданти, мастни киселини и други природни елементи

 • Годжи бери как се консумира - Отслабване с акай бери

  Отслабване с акай бери

  30.07.20130

  Акай бери се счита за изключително добър помощник при отслабване поради факта, че има едно от най-високите нива на съдържание на антиоксиданти и е изненадващо добър източник на незаменими мазнини и протеини.

 • Годжи бери как се консумира - Маки бери

  Маки бери

  05.03.20140

  Маки бери са малки плодчета с лилав цвят. Полезните маки бери растат в далечна Патагония. В миналото индианците са консумирали листата, стъблата и плодовете на маки бери срещу най-различни заболявания.

 • Годжи бери как се консумира - Акай бери

  Акай бери

  05.03.20140

  Акай бери е малък лилав плод колкото череша. Акай бери расте в горите около Амазония, а вкусът на Акай бери може да се определи като комбинация от ядки и къпини.

 • Годжи бери как се консумира - Странични ефекти от акай бери

  Странични ефекти от акай бери

  08.08.20130

  Вижте какви са възможните странични ефекти при консумация на плода Акай Бери, чийто вкус най-често е определян, като микс от къпини и ядки.

 • Годжи бери как се консумира - Шест здравословни ползи от касис

  Шест здравословни ползи от касис

  04.01.20150

  В касиса се съдържат антиоксиданти и хранителни вещества, които му дават възможността да си съперничи с някои от далечните си роднини – годжи бери, акай и др.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Годжи бери как се консумира - потребителски рецепти и подбрани материали по темата. Информативни материали и съвети за Годжи бери как се консумира в Готвач.бг. Имаш коментари относно Годжи бери как се консумира? Пишете ни от линка за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Годжи бери как се консумира в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.