Гурме кухня

Гурме кухня

0

. Ястията в гурме кухнята обикновено се приготвят печени или на пара чрез задушаване. Поднасят се с гарнитура от зеленчуци. Аранжировката винаги е...

1

гурме гарнитури

Открий всички 12 избрани предложения относно гурме гарнитури в Готвач.бг.
Гурме салати със Стилтън

Гурме салати със Стилтън

Английското сирене Стилтън е много подходящо за приготвянето на салати, които са подходящи за почитателите на гурме-специалитетите. Сред...

Гурме предястие с телешко

Гурме предястие с телешко

Месото се нарязва на много тънки парченца, почти прозрачни. Всяко парченце се посолява от двете страни и се поръсва с черен пипер. Приготвя се...

Гурме предястие с патешко

Гурме предястие с патешко

Листенцата на босилека се накъсват. Приготвя се смес за глазиране, като портокалите се изцеждат и сокът се смесва с меда, соевия сос и коняка...

Какво е гурме кухня?

Какво е гурме кухня?

задушаване, печене или на пара. Поднесени са с гарнитура от зеленчуци и са аранжирани по необикновен начин. Често използвани в гурме кухнята са сосовете с балсамов оцет, ароматни подправки и масла....

Гурме предястие със сьомга

Гурме предястие със сьомга

Франзелата се нарязва на филийки и се запича във фурна до златисто на 140 градуса. Стъблата на аспержите се обелват. Аспержите се поливат с 2...

Хапка крокодилско - истинско гурме изживяване

Хапка крокодилско - истинско гурме изживяване

кръвта. Крокодилското месо се смята за деликатес в готвенето и ако искате да опитате, може да се насладите на истински гурме ястия...

Гурме храни от водорасли превзеха Испания

Гурме храни от водорасли превзеха Испания

Предприемчиви млади испанци намериха спасение от кризата в гурме храни от специални морски водорасли. Алберто и Серхио, завършили биология и...

Гурме предястие със свинско и круши

Гурме предястие със свинско и круши

Крушите се разрязват на осем парченца, дръжките и сърцевините се махат. Маслото се загрява и в него се запържват до златисто парченцата круши...

Гурме предястие със смокини и синьо сирене

Гурме предястие със смокини и синьо сирене

Захарта се карамелизира на бавен огън до светъл карамел. Ореховите ядки се разделят на половинки и се пускат в захарта. Разбъркват се и се...

Зеленчукова гарнитура

Зеленчукова гарнитура

В тиган се разтопява маслото и се запържва брашното. Разрежда се с мляко. Слагат се ситно нарязаните зеленчуци, млякото и се посолява...

Топла гарнитура

Топла гарнитура

вода или зехтин да добавите. Тази гарнитура аз поднасям със свинско печено или пилешко, но може и самостоятелно да се консумира - подходящо е за пости. Добър апетит!...