Гурме кухня

Гурме кухня

0

. Ястията в гурме кухнята обикновено се приготвят печени или на пара чрез задушаване. Поднасят се с гарнитура от зеленчуци. Аранжировката винаги е...

1

гурме гарнитури

Открий всички 12 избрани предложения относно гурме гарнитури в Готвач.бг.
Гурме предястие с телешко

Гурме предястие с телешко

Месото се нарязва на много тънки парченца, почти прозрачни. Всяко парченце се посолява от двете страни и се поръсва с черен пипер. Приготвя се...

Гурме салати със Стилтън

Гурме салати със Стилтън

Английското сирене Стилтън е много подходящо за приготвянето на салати, които са подходящи за почитателите на гурме-специалитетите. Сред...

Какво е гурме кухня?

Какво е гурме кухня?

задушаване, печене или на пара. Поднесени са с гарнитура от зеленчуци и са аранжирани по необикновен начин. Често използвани в гурме кухнята са сосовете с балсамов оцет, ароматни подправки и масла....

Гурме предястие с патешко

Гурме предястие с патешко

Листенцата на босилека се накъсват. Приготвя се смес за глазиране, като портокалите се изцеждат и сокът се смесва с меда, соевия сос и коняка...

Гурме предястие със сьомга

Гурме предястие със сьомга

Франзелата се нарязва на филийки и се запича във фурна до златисто на 140 градуса. Стъблата на аспержите се обелват. Аспержите се поливат с 2...

Мариновани камби гурме

Мариновани камби гурме

1 ч. ч. = 250 мл Камбите се почистват, измиват и се разрязват на 4 или на 6 парчета, ако са по-големи. В дълбок съд се разбърква олиото...

Хапка крокодилско - истинско гурме изживяване

Хапка крокодилско - истинско гурме изживяване

кръвта. Крокодилското месо се смята за деликатес в готвенето и ако искате да опитате, може да се насладите на истински гурме ястия...

Гурме предястие със свинско и круши

Гурме предястие със свинско и круши

Крушите се разрязват на осем парченца, дръжките и сърцевините се махат. Маслото се загрява и в него се запържват до златисто парченцата круши...

Гурме предястие със смокини и синьо сирене

Гурме предястие със смокини и синьо сирене

Захарта се карамелизира на бавен огън до светъл карамел. Ореховите ядки се разделят на половинки и се пускат в захарта. Разбъркват се и се...

Гурме храни от водорасли превзеха Испания

Гурме храни от водорасли превзеха Испания

Предприемчиви млади испанци намериха спасение от кризата в гурме храни от специални морски водорасли. Алберто и Серхио, завършили биология и...

Макаронена гарнитура

Макаронена гарнитура

Макароните се сваряват в подсолена вода, както е указано на опаковката им. След това се измиват със студена вода и се отцеждат добре. Лукът...