Девесил

Девесил

1

много добре замразен във фризер. Кулинарна употреба на девесил Обикнат като подправка за рибена чорба и различни ястия с агнешко, девесил намира...

1

девесил подправка

Прегледай всички 12 авторски предложения относно девесил подправка в Готвач.бг.
Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!

Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!

здрав стомах. Ето какво е добре да научите още за девесила и как да го използвате: - Девесилът е подправка и билка, която напразно е...

Пълнено агне с девесил

Пълнено агне с девесил

ситно зелени подправки. Всичко се разбърква добре и с тази смес се пълни агнето. Зашива се и се слага в дълбока тава, на дъното на която са...

Миди с девесил

Миди с девесил

още 10 мин. Поднесете мидите със стръкчета девесил и поръсани с лимоновия сок....

Миди с вино и девесил

Миди с вино и девесил

2

се поставят мидите и се заливат с бялото вино. Нарязваме си на малки парченца маслото. Накъсваме си на девесила, аз не го режа. Слагаме в...

Традиционна рибена чорба с девесил

Традиционна рибена чорба с девесил

риба и се оставя да къкри на слаб огън още 20 минути. Готовата рибена чорба се подправя със сол, лимонов сок и допълнително наситнен пресен девесил на вкус, тъй като подправката е доста силна. Да ви е сладко!...

Пъстърва с девесил във фолио

Пъстърва с девесил във фолио

Изчистете, измийте и подсушете рибата. Посолете и в прореза сложете резени лимон и девесил. Поставете рибата върху фолио и върху нея...

Шаран на фурна с бахар и девесил

Шаран на фурна с бахар и девесил

Изчистваме рибата и я нарязваме на едри парчета. Нарязваме трите вида лук на кръгчета. Смесваме с доматите и посочените подправки без...

Агнешко печено със зелен лук и девесил

Агнешко печено със зелен лук и девесил

девесила се нарязват на ситно и се добавят към агнешкото месо. Агнешкото се овкусява с подправките. Отгоре се залива с олио и се слага да се...

Шаран на фурна с девесил и бяло вино

Шаран на фурна с девесил и бяло вино

поставяме клонките девесил и целина. Върху тях поставяме нарязаните на шайби риба, като поръсваме с подправката за риба. Поливаме го с виното и...

Домашна подправка

Домашна подправка

3

бурканчета. Стерилизираме ги за 5-10 минути. Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия....

Босилекът - кралската подправка

Босилекът - кралската подправка

Босилекът е наричан още кралска подправка. Ценен е изключително много в Древна Гърция, Египет, Индия. В Мексико се е смятало, че ако...