Дивечова Кайма

Дивечова Кайма

0

обилно с подправките, омесваме и оставяме така три дни. След това каймата се смила пак и може да се използва според намеренията на домакина....

1

дивечова кайма

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за дивечова кайма в Готвач.бг.
Кускус с дивечова кайма

Кускус с дивечова кайма

 

и всеки сам преценява от кое колко да си сложи в чинията. Започваме приготвянето на каймата. Лукът се почиства и се разполовява. Гъбите се...

Мусака с дивечова кайма

Мусака с дивечова кайма

 

каймата. Разбърква се добре, така че каймата да се "натроши". Поръсва се с малко черен и червен пипер, чубрица, разбърква се и когато си е...

Дивечови кюфтета на скара

Дивечови кюфтета на скара

 

В подходящ съд се слага каймата. Към нея се добавят чушката, лукът (нарязани на ситно), чесънът, пресован, и подправките. Добавя се бирата и...

Луканка с дивечово месо

Луканка с дивечово месо

 

Месото се нарязва на парчета и се овкусява с посочените подправки. Оставя се да преседи с тях едно денонощие. И след това се смила на кайма...

Дивечови наденички с ориз и домати

Дивечови наденички с ориз и домати

 

домати от буркана, които предварително сте обелили. Забележка: Наденичките които аз използвах, са домашно приготвени от дивечово месо. Ако не разполагате такива, може да използвате най-обикновени сурови наденички....

Кебап от дивечово месо с праз

Кебап от дивечово месо с праз

 

Започвам с разяснението за дивечовото месо. Хубаво е да се маринова поне за 1 вечер в червено вино или ракия, дафинов лист и подправки - черен...

Кайма

Кайма

 

я направим. Кайма може да се направи от всякакъв вид месо - от дивечово до това от домашните птици. Като много важни са комбинацията на месата...

Еленска кайма

Еленска кайма

 

смилат и се омесват с подправките. Каймата се оставят на студено място за 2-3 дни и после се употребява по първоначалния замисъл....

Тайните на вкусната кайма

Тайните на вкусната кайма

1 

месото, с което да я направим. Кайма може да се направи от всякакъв вид месо от дивечово до това от домашните птици. Като много важни са...

Как да размразя кайма?

Как да размразя кайма?

 

да сварят каймата ви. Около 250 г кайма се размразяват за 4-5 минути, като трябва непрекъснато да я наглеждате, иначе рискувате горният ѝ пласт...

Пастицио с телешка кайма

Пастицио с телешка кайма

 

омекне. Прибавям телешката кайма. Подправям с кимион, черен и червен пипер, сол, риган. Когато каймата е почти напълно изпържена, добавям...