петък, 25 април
Диета с червено цвекло

Диета с червено цвекло

0

Червеното цвекло е изключително полезно и често се включва в режима на различни диети. Вижте примерна диета с цвекло, както и един вкусен коктейл, който намалява високото кръвно.

1

Диета за премахната жлъчка

Диета за премахната жлъчка - здравни и кулинарни идеи и препоръки. Най-новите статии и материали за Диета за премахната жлъчка в нашия сайт. Кулинарни и здравни материали за Диета за премахната жлъчка.
 • Диета за премахната жлъчка - Хранене при отстранена жлъчка

  Хранене при отстранена жлъчка

  12.03.20128

  Когато човек е с отстранена жлъчка, то той трябва да знае, че се налага да промени хранителните си навици, да изключи пържените храни и да набляга на зеленчуци и плодове.

 • Диета за премахната жлъчка - Гъбена диета топи до 7 кг на седмица

  Гъбена диета топи до 7 кг на седмица

  20.02.20101

  Диета с гъби топи до 7 килограма на седмица. Отслабващите свойства на гъбите са използвани от гейшите в Япония. Китайските Рейши и Кордицепс са най-популярните гъби за отслабване.

 • Диета за премахната жлъчка - Кетонна диета

  Кетонна диета

  19.08.20130

  Кетонната диета е основана на консумацията на повишено количество мазнини и намаляване на въглехидратите и белтъчините в менюто.

 • Диета за премахната жлъчка - Разрешени храни при жлъчна криза

  Разрешени храни при жлъчна криза

  13.09.20121

  Режимът на хранене при болна жлъчка е задължителен – без значение дали имате проблем или вече е отстранена. Някои групи хранителни продукти трябва да се отстранят от менюто ви.

 • Диета за премахната жлъчка - Бързо отслабване с до 10 килца

  Бързо отслабване с до 10 килца

  08.04.201056

  Съществуват хранителни режими, който осигуряват бърза загуба на тегло с до 10 килограма. Такива са плодовата диета и динената диета. Тези бързи диети се свалят лесно излишни килограми.

 • Диета за премахната жлъчка - Шоколадова диета

  Шоколадова диета

  03.05.201131

  С шоколадова диета се отслабва с шест килограма за седмица. Позволена е консумацията само на шоколад. Тази диета е забранена за хора с хипертония, диабет и болести на черния дроб и жлъчката.

 • Диета за премахната жлъчка - Безсолна диета

  Безсолна диета

  21.02.20120

  Безсолната диета е известна от десетки години и ефективността й е проверена от много хора. Тя позволява не само да се простите с излишните килограми, но да укрепите здравето си.

 • Диета за премахната жлъчка - Зелена диета

  Зелена диета

  30.10.20110

  Зелената диета изисква консумацията на зелени плодове и зеленчуци, предимно сурови, и на зелени подправки и зелен чай. Тя е забранена за бременни жени и кърмачки.

 • Диета за премахната жлъчка - Гроздовата диета и нейните ползи

  Гроздовата диета и нейните ползи

  19.10.20090

  Гроздовата диета е проста схема за пречистване на организма. Какви са основните предимства на диетата с грозде. Лечението с грозде е известно като ампелотерапия.

 • Диета за премахната жлъчка - Хранене при възпалена жлъчка

  Хранене при възпалена жлъчка

  22.11.20122

  Как се живее с проблемна жлъчка повдига много въпроси. Преди всичко изниква спецификата на храненето. Някои храни и продукти са строго непрепоръчителни за болна жлъчка.

 • Диета за премахната жлъчка - Хранене при болна жлъчка

  Хранене при болна жлъчка

  14.06.20131

  Когато установите, че имате болна жлъчка, все още имате възможност да избегнете оперативна намеса. Наличието на проблеми и камъни в жлъчката невинаги налага подобен тип лечение, освен ако стените й вече не са възпалени.

 • Диета за премахната жлъчка - Лесни диети с ябълки

  Лесни диети с ябълки

  19.01.20102

  Ябълката е много полезен плод заради богатото си съдържание на витамини и минерали. Ябълковите диети са сред най-разпространените. Три варианта на ябълкови диети.

 • Диета за премахната жлъчка - Селска диета

  Селска диета

  31.08.201214

  С помощта на селска диета, базирана върху менюто на средновековните селяни, можете да изгубите седем килограма за три седмици. Набляга се на консумацията на зеленчуци.

 • Диета за премахната жлъчка - Лунна диета

  Лунна диета

  21.05.20122

  Лунната диета ще ви избави от три килограма само за шест дни. Средният прием на калории дневно е 760 калории. Тази диета е периодична. Тя трае шест дни, но трябва да бъде повтаряна при всяко пълнолуние.

 • Диета за премахната жлъчка - Експресна диета с лимон и мед

  Експресна диета с лимон и мед

  15.02.20129

  За два дни можете да свалите два килограма с помощта на експресна диета с лимон и мед. Тя може да бъде използвана както за експресно отслабване, така и за пречистване на организма.

 • Диета за премахната жлъчка - Диета с кисело мляко и мюсли

  Диета с кисело мляко и мюсли

  12.12.20118

  Диетата с мюсли и кисело мляко ще подобри състоянието на стомаха и на кръвоносните ви съдове. С нейна помощ можете да свалите шест килограма за седмица.

 • Диета за премахната жлъчка - Холивудските звезди шашкат със странни диети

  Холивудските звезди шашкат със странни диети

  01.07.20110

  Някои от американските знаменитости спазват не толкова популярни диети, за да поддържат стройните си фигури. Марая Кери агитира за Лилава диета. Рене Зелуегър яде лед.

 • Диета за премахната жлъчка - С шоколадова диета губите по кило на ден

  С шоколадова диета губите по кило на ден

  25.09.201033

  Шоколадовата диета е сред най-бързите начини за отслабване. Губи се по един килограм на ден, през това време се консумира по един шоколад от сто грама. Изключва се консумацията на захар и сол.

Какво другите търсят

Диета за премахната жлъчка - вкусни рецепти и избрани публикации по темата. Информативни материали и идеи за Диета за премахната жлъчка в Готвач.бг. Имаш коментари на тема Диета за премахната жлъчка? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Диета за премахната жлъчка в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.