сряда, 23 юли
Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

3

Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

1

Диета при висока кръвна захар

Диета при висока кръвна захар - направи си сам домашни съвети и материали. Статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни препоръки за Диета при висока кръвна захар.
 • Диета при висока кръвна захар - Бирата вредна ли е при диабет

  Бирата вредна ли е при диабет

  05.03.20121

  Бирата е една от най-консумираните напитки по цял свят. Според статистическо проучване тя гордо застава на трето място след водата и чая. Тя се смята, че е една от най-старите напитки, получени след ферментация.

 • Диета при висока кръвна захар - Как да излекуваме сърцето без лекарства

  Как да излекуваме сърцето без лекарства

  10.10.20120

  Можем да излекуваме сърцето и да предотвратим причините за сърдечно-съдови заболявания чрез намаляване на холестерола, понижаване на кръвното и кръвната захар и промяна в начина на живот чрез хранене.

 • Диета при висока кръвна захар - Зелена диета

  Зелена диета

  30.10.20110

  Зелената диета изисква консумацията на зелени плодове и зеленчуци, предимно сурови, и на зелени подправки и зелен чай. Тя е забранена за бременни жени и кърмачки.

 • Диета при висока кръвна захар - Бобена диета

  Бобена диета

  24.04.20123

  Бобената диета е бърза диета. С нейна помощ можете да свалите до 7 килограма за една седмица. Ако се наложи да свалите още килограми, повторете диетата след две седмици.

 • Диета при висока кръвна захар - Хранене според кръвната група

  Хранене според кръвната група

  13.02.20120

  Всяка кръвна група е по-податлива към едни заболявания в сравнение с други. Има определени храни, подходящи за съответните кръвни групи, които биха помогнали за превенция на тези заболявания.

 • Диета при висока кръвна захар - Макаронена диета

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Диета при висока кръвна захар - Шоколадова диета

  Шоколадова диета

  03.05.201133

  С шоколадова диета се отслабва с шест килограма за седмица. Позволена е консумацията само на шоколад. Тази диета е забранена за хора с хипертония, диабет и болести на черния дроб и жлъчката.

 • Диета при висока кръвна захар - Бързо отслабване с до 10 килца

  Бързо отслабване с до 10 килца

  08.04.201062

  Съществуват хранителни режими, който осигуряват бърза загуба на тегло с до 10 килограма. Такива са плодовата диета и динената диета. Тези бързи диети се свалят лесно излишни килограми.

 • Диета при висока кръвна захар - Ангелска диета

  Ангелска диета

  10.01.20128

  С помощта на популярната напоследък ангелска диета се подобрява обмяната на веществата, което води до задържане на резултата от диетата в продължение на три години.

 • Диета при висока кръвна захар - Разрешени храни при висока кръвна захар

  Разрешени храни при висока кръвна захар

  30.09.20130

  Глюкозата осигурява енергия за клетките на тялото, а инсулинът транспортира глюкозата от кръвта в клетките на организма. Когато човек не разполага с достатъчно инсулин обаче, тази глюкоза не е в състояние да достигне до клетките.

 • Диета при висока кръвна захар - Отслабва ли се със зърнени храни

  Отслабва ли се със зърнени храни

  03.10.20120

  Със зърнените храни се отслабва, стига да направите правилния избор. Пълнозърнестите храни са важна част от здравословната диета. Те имат много по-висока хранителна стойност.

 • Диета при висока кръвна захар - Селска диета

  Селска диета

  31.08.201214

  С помощта на селска диета, базирана върху менюто на средновековните селяни, можете да изгубите седем килограма за три седмици. Набляга се на консумацията на зеленчуци.

 • Диета при висока кръвна захар - Кетонна диета

  Кетонна диета

  19.08.20130

  Кетонната диета е основана на консумацията на повишено количество мазнини и намаляване на въглехидратите и белтъчините в менюто.

 • Диета при висока кръвна захар - Какво представляват сложните въглехидрати

  Какво представляват сложните въглехидрати

  20.05.20120

  Въглехидратите представляват основният енергиен източник на организма. Те захранват не само мускулите с необходимата им енергия, но и отговарят за правилното функциониране на централната нервна система.

 • Диета при висока кръвна захар - Какъв чай да пием според кръвната си група

  Какъв чай да пием според кръвната си група

  06.02.20140

  За всяка от групите съществуват храни, които могат да намалят жизнената дейност на човек и такива, които могат да я увеличат. По същия начин, според кръвната група, може да се определи и какъв чай трябва да пие всеки от нас.

 • Диета при висока кръвна захар - Отслабвайте с бадеми

  Отслабвайте с бадеми

  08.08.20101

  Американци участваха в експеримент, който установи, бе бадемите са полезни при отслабване. Това е така заради богатото им съдържание на протеини и фибри. Нискокалорична диета с бадеми.

 • Диета при висока кръвна захар - Фруктова захар и диабет

  Фруктова захар и диабет

  11.05.20120

  Защо захарта в плодовете е толкова по-здравословна, отколкото преработената захар? Фруктовата захар се нарича още плодова захар, защото това е естествената захар съдържаща се в плодовете.

 • Диета при висока кръвна захар - Има диети и за лакомници

  Има диети и за лакомници

  04.08.20100

  Въпреки че повечето диети изискват сериозни ограничения в консумацията на вкусни продукти, има и диети за лакомници. Сред тях са шоколадовата, картофената и макаронената.

Какво другите търсят

Диета при висока кръвна захар - за ценители рецепти и подбрани статии по темата. Практични материали и съвети за Диета при висока кръвна захар в Готвач.бг. Имаш въпроси на тема Диета при висока кръвна захар? Обърни се към нас от формата за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Диета при висока кръвна захар в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.