Хляб с Царевично Брашно

Хляб с Царевично Брашно

0

Смесете двата вида брашно и направете отвор в центъра на получената купчинка. В него добавете маята и една чаена чаша вода. Когато установите...

1

ечемичено брашно хляб

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно ечемичено брашно хляб в Готвач.бг.
Селски хляб с бяло брашно

Селски хляб с бяло брашно

, след това го разделете на 3 равни къса, от който оформете хляб. Направете го във формата на дебели франзели, поставете в тава посипана само с...

Хляб от оризово брашно

Хляб от оризово брашно

В подходяща дълбока купа разбъркайте всички съставки. Получава се леко течна смес. Изсипете във форма за кекс или мъфини, застлана с хартия...

Хляб с ленено брашно

Хляб с ленено брашно

. Обикновено правя хляб с типово брашно или грахам и слагам различни семена. Щукна ми, че от лененото семе би се получило чудесно брашно. Не бих...

Маймунски хляб с три вида брашно

Маймунски хляб с три вида брашно

8

Смесвате трите вида брашно, захарта, солта и маята. Млякото и вода притопляте и сипвате постепенно към сухата смес, като разбърквате или месите...

Солен маймунски хляб с царевично брашно

Солен маймунски хляб с царевично брашно

2

ситно магданоз, може и сух. В намаслена и набрашнена с царевично брашно форма за кекс нареждаме малки топчета, имащи големината на орехи. Всяко...

Хляб с брашно от лимец и маслини

Хляб с брашно от лимец и маслини

брашно, солта и розмарина. Разбъркайте добре, като целта е да получите тесто с консистенцията на кексово тесто. Добавете нарязаните на колелца...

Качественото брашно е основата на хубавия хляб

Качественото брашно е основата на хубавия хляб

съдържа в пшеничното, ръженото и ечемичното брашно. Глутенът се квалифицира като главен показател за качеството на брашното за производство на хляб...

Хляб с брашно от елда

Хляб с брашно от елда

Закваската се смесва със 100 г брашно и 100 мл вода. Покрива се с домакинско фолио и се оставя в топло помещение да бухне за няколко часа...

Бърз хляб с ръжено брашно

Бърз хляб с ръжено брашно

Брашното се пресява и се прибавят солта, захарта и маята. Олиото се смесва с водата и се прибавя към брашнената смес. Омесва се меко тесто и...

Хляб с три вида брашно

Хляб с три вида брашно

да втаса още веднъж. Готовия, втасал хляб се поставя във фурната и се пече на 200 градуса за около час, до готовност. Добре е във фурната да се постави съд с вода....

Селски хляб с два вида брашно

Селски хляб с два вида брашно

Маята се разтваря в леко топла вода заедно с 1 чаена лъжица захар и 1 с.л. брашно. Разбърква се и се оставя на страна да се активизира. В...