Захаросани милинки

Захаросани милинки

3

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

1

захаросани ядки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно захаросани ядки в Готвач.бг.
Захаросани праскови

Захаросани праскови

1 

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

 

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5 

, отцедете леко и оваляйте в натрошени ядки по желание. Оставете да стегнат върху тава....

Захаросани вишни

Захаросани вишни

 

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

 

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани кифлички

Захаросани кифлички

 

Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина...

Захаросани Охлюви

Захаросани Охлюви

1 

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто. Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7...

Захаросани моркови

Захаросани моркови

 

Морковите се обелват и се режат на кубчета. Заливат се с вряла вода и се варят 2 минути. Отцеждат се, отварата се запазва. Морковите се заливат...

Захаросани бадеми

Захаросани бадеми

 

сироп и продължете да варите бадемите, като разбърквате, докато захарта се полепи по ядките. Долейте внимателно половината сироп и отново бъркайте. Готовите захаросани бадеми сипете в тава и оставете да изстинат....

Захаросани фъстъци

Захаросани фъстъци

 

Изсипваме всички съставки в тиган и пускаме на умерен огън. След 10-15 мин. (зависи от температурата) водата завира и получаваме гъст сироп...

Ванилени захаросани курабийки

Ванилени захаросани курабийки

 

Всички продукти се смесват и разбъркват хубаво, като единият жълтък от яйцата се отделя. Когато тестото стане меко, от него се оформят...