Захаросани вишни

Захаросани вишни

0

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

1

захаросани ядки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно захаросани ядки в Готвач.бг.
Захаросани орехи

Захаросани орехи

 

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

 

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5 

, отцедете леко и оваляйте в натрошени ядки по желание. Оставете да стегнат върху тава....

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1 

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3 

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани лимонови кори

Захаросани лимонови кори

 

да са годни за употреба. След известно време сиропът в бурканчетата кристализира и лимонивите корички са готови за употреба. По този начин може се захаросат и портокалови кори....

Козунак със захаросани плодове

Козунак със захаросани плодове

 

Маята се размива със стопленото мляко и 1 супена лъжица захар. След като шупне, се добавя към брашното. Яйцата и захарта се разбиват до пяна и се...

Захаросани портокалови корички

Захаросани портокалови корички

 

Портокалите се измиват много добре с гореща вода. Обелете портокалите с белачка за зеленчуци. Поставете корите в тенджера, залейте със студена...

Домашни захаросани череши

Домашни захаросани череши

 

Измийте и почистете черешите от костилките. Сварете сироп от захарта и 500 мл вода. Варете го около 5 минути. Свалете от котлона и сложете...

Ванилени захаросани курабийки

Ванилени захаросани курабийки

 

Всички продукти се смесват и разбъркват хубаво, като единият жълтък от яйцата се отделя. Когато тестото стане меко, от него се оформят...

Захаросани кифлички

Захаросани кифлички

 

Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина...