събота, 1 август
Хранене за увеличаване на гърдите

Хранене за увеличаване на гърдите

2

Хормоналният дисбаланс е една от основните причини за малките гърди. Ако женското тяло произвежда твърде много от мъжкия хормон тестостерон, той пречи на растежа на гърдите.

1

Как да ми пораснат гърдите

Как да ми пораснат гърдите - направи си сам съвети и препоръки. Последните статии и материали на едно място. Готварски и здравни статии за Как да ми пораснат гърдите.
 • Как да ми пораснат гърдите - Храни за уголемяване на бюста

  Храни за уголемяване на бюста

  16.08.20126

  Мечтаете ли да имате по-големи гърди? Вие не сте сами. Много жени мечтаят за по-големи гърди. Един добре оформен и закръглен бюст кара много жени да се чувстват по-комфортно, по-уверени и по-желани.

 • Как да ми пораснат гърдите - Как се прави най-крехкото и сочно пиле?

  Как се прави най-крехкото и сочно пиле?

  29.06.20115

  Няма нищо по-лошо от това да прекарате часове в приготвянето на печено пиле, а в крайна сметка то да стане сухо. Толкова сухо, че да се налага през хапка всички да посягат към чашите с вода.

 • Как да ми пораснат гърдите - Биохраните - с много повече витамини

  Биохраните - с много повече витамини

  20.07.20110

  Щандовете с био-храни вече трайно започнаха да се установяват и по нашите магазини. Храните с етикет био са трикратно по-скъпи от останалите.

 • Как да ми пораснат гърдите - Тайните на вкусното пуешко месо

  Тайните на вкусното пуешко месо

  25.05.20120

  За да сготвите вкусно пуешко ястие, трябва да сте наясно с определени правила за приготвянето на това вкусно и диетично месо. Ако купувате не замразено, а охладено пуешко месо, купете го два дни, преди да го готвите.

 • Как да ми пораснат гърдите - Диетични ястия с пилешко месо

  Диетични ястия с пилешко месо

  18.06.20130

  С пилешко месо могат да се приготвят разнообразни и вкусни диетични ястия. Такова ястие е зеленчуковото рагу с пилешко месо.

 • Как да ми пораснат гърдите - Какво да правим при отравяне с гъби

  Какво да правим при отравяне с гъби

  15.06.20121

  Билкарите лекуват подобно натравяне, което се нарича мицетизъм, с билки като бял трън и сибирски жен-шен, но подобни експерименти могат да имат фатален край или много лоши последствия, затова трябва веднага да се обърнете към лекар.

 • Как да ми пораснат гърдите - Децата, които не закусват, се разболяват от диабет

  Децата, които не закусват, се разболяват от диабет

  09.09.20140

  Проучване на няколко лондонски университети стигна до заключението, че децата, които редовно не закусват, по-често се разболяват от диабет тип 2, когато пораснат.

 • Как да ми пораснат гърдите - Пролактин

  Пролактин

  13.03.20140

  Пролактинът представлява хормон, който се произвежда и секретира от аденохипофизата. Пролактинът се нарича още хормон на лактацията. Нива на пролактин и лечение на високи нива на пролактин.

 • Как да ми пораснат гърдите - Тънкости при готвене на козе и овче месо

  Тънкости при готвене на козе и овче месо

  30.05.20121

  Преди да готвите овчето и козето месо, добре е да го мариновате, за да узрее и да отстраните неприятния специфичен мирис. Колкото по-дълго се приготвя овчето месо, толкова по-сухо и жилаво става.

 • Как да ми пораснат гърдите - Затлъстелите деца са жертви на майките си

  Затлъстелите деца са жертви на майките си

  28.12.20130

  Фрази като: Докато не си изядеш всичко, няма да ставаш от масата, са ни познати до болка от нашето детство. Ново изследване установи, че причина за това е вината за похабяване на храната.

 • Как да ми пораснат гърдите - Засаждане и отглеждане на чери домати в саксии

  Засаждане и отглеждане на чери домати в саксии

  29.01.20147

  Първото нещо, с което трябва да се сдобиете, са семена за чери домати. Има много разновидности и екзотични сортове, но ако ще отглеждате чери домати за първи път, най-добре заложете на най-обикновен сорт.

 • Как да ми пораснат гърдите - Диета при висок холестерол

  Диета при висок холестерол

  27.12.20116

  Фъстъците, не пържените или печените със сол, блокират всмукването на холестерол от червата. Натуралният шоколад намалява холестерола и кръвното налягане.

 • Как да ми пораснат гърдите - Мака - един от последните посеви на инките

  Мака - един от последните посеви на инките

  27.11.20140

  Маката често е наричана един от последните посеви на инките. Тази култура е от семейството на репичките и е близък родственик на рапицата и китайското зеле.

 • Как да ми пораснат гърдите - Суши – полза и вреда

  Суши – полза и вреда

  07.04.20111

  Ползата от суши е голяма - помага при отслабване, подобрява работата на сърцето, предпазва от депресия и подобрява храносмилането. Вредата е най-вече от суровата риба.

 • Как да ми пораснат гърдите - Засаждане и отглеждане на риган в саксия

  Засаждане и отглеждане на риган в саксия

  11.02.20140

  Риганът изисква редовно поливане, но не и преполиване. През лятото се полива всеки ден.

 • Как да ми пораснат гърдите - Диета при повишена киселинност на стомаха

  Диета при повишена киселинност на стомаха

  08.03.20122

  Повишената киселинност в стомаха буквално може да вгорчи живота ви. Почти на всеки от нас се е случвало да има киселини те са болезнено чувство на парене в гърдите или гърлото.

 • Как да ми пораснат гърдите - Тексаски готвач пържи бира

  Тексаски готвач пържи бира

  10.09.20100

  Готвач от Тексас се тупна в гърдите и обяви, че е създал първата в света рецепта за пържена бира. Той поставя малко от газираната алкохолна напитка в джоб от бисквитено подобно тесто.

 • Как да ми пораснат гърдите - Детско меню по време на празниците

  Детско меню по време на празниците

  29.12.20120

  За празниците най-важно за децата е да имат свое собствено отделно меню. Така ще почустват празника в целия му блясък и ще има за какво да си спомнят, когато пораснат.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Как да ми пораснат гърдите - за ценители рецепти и актуални статии по темата. Информативни материали и съвети за Как да ми пораснат гърдите в в портала. Имате коментари на тема Как да ми пораснат гърдите? Пишете ни от формата за контакт. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Как да ми пораснат гърдите в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с хиляди готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.