петък, 18 април
Как се прави застройка за супа

Как се прави застройка за супа

10

Застройката на супата и предава по-хубав вкус. Съществуват няколко вида застройки с яйца, както и застройки без яйца.

1

Как да не ни се пресече застройката на супата

Как да не ни се пресече застройката на супата - кулинарни съвети и идеи. избрани статии и текстове за Как да не ни се пресече застройката на супата в Готвач.бг. Кулинарни и здравни статии за Как да не ни се пресече застройката на супата.
 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Как да сгъстим супата

  Как да сгъстим супата

  04.10.20132

  Обикновено по въпроса със супите, проблемите, които могат да се появят, са два – или сте я приготвили прекалено гъста или пък сте я направили твърде рядка. Но хубавото е, че и за двете положения има спасение.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Супата на Буда = 200 долара

  Супата на Буда = 200 долара

  27.09.20090

  Една от най-скъпите супи в света струва 200 долара и се предлага в ресторант в Лондон. Сред съставките й са плавници от акула, сушени миди, морски краставици. . .

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Традиционни турски ястия

  Традиционни турски ястия

  25.05.20130

  Сред традиционните турски ястия е шиш-кебапът. Той се приготвя, като на големи шишове се нанизват парчета месо и се пекат на жар. Една от най-известните турски супи е сватбената супа.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Най-важните кулинарни термини

  Най-важните кулинарни термини

  13.12.20120

  Всеки кулинар трябва да е наясно със значението на най-важните кулинарни термини. Така ще приготвя храната бързо, без да губи време в търсене на значенията на термините.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Как да оправим пресолената манджа

  Как да оправим пресолената манджа

  27.02.20130

  Ако сте пресолили супата или манджата, лесно можете да оправите тази кулинарна грешка. Когато сте пресолили супа, добавете малко фиде или зеленчуци, и те ще поемат излишната сол.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Традиционни немски супи

  Традиционни немски супи

  14.08.20130

  Немските супи са вкусни и хранителни и със сигурност ще изненадате близките си, като приготвите традиционна супа от немската кухня.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Супата-полезна или не?

  Супата-полезна или не?

  26.08.20104

  Супата е колкото полезна, толкова и вредна, смятат френски диетолози. Чорбата губи полезни вещества заради високата температура на варене, но пък е незаменима при диета.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Идеи за вкусни пролетни супи

  Идеи за вкусни пролетни супи

  22.04.20130

  През пролетта на човек му се иска да хапне нещо зелено, тъй като имунната система има нужда от укрепване. А най-добре това може да стане с вкусни и здравословни зелени супи.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Полезни супи при гастрит и болен стомах

  Полезни супи при гастрит и болен стомах

  13.03.20120

  Гастритът представлява възпаление на лигавицата на стомаха и най-често негови причинители са стресът и неправилното хранене. Ако страдате от това заболяване трябва да внимавате с какво се храните.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Тайната на вкусната рибена чорба

  Тайната на вкусната рибена чорба

  29.10.20105

  Истински вкусна рибена чорба се приготвя от няколко вида риба. Пробвайте с комбинация от попчета, калкан, бяла риба и скумрия или каквото ви хрумне. Задължителна подправка е лющянът и лимоновия сок

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Зеленчукова супа топи лесно килца

  Зеленчукова супа топи лесно килца

  18.09.20104

  Диетата със зеленчукова супа се препоръчва от диетолозите. Хранителният режим със зеленцукова супа е лесноизпълним и при стрикто спазване топи най-малко 6 килограма за седем дни.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Студени супи

  Студени супи

  25.09.20110

  Най-известната студена супа е гаспачото – традиционна андалуска крем-супа. Сред най-вкусните студени супи е студената зеленчукова супа.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Полезни и диетични супи

  Полезни и диетични супи

  17.05.20110

  С помощта на диетични супи можете да се простите с излишните килограми. Замествайте едно хранене със супа. За приготвянето на диетични супи са подходящи брюкселското зеле, лещата и бобът.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Сготви бързо и лесно: Пуешко

  Сготви бързо и лесно: Пуешко

  29.04.20130

  Пуешкото месо е диетично и е подходящо за всекидневна консумация. С лесни и бързи рецепти можете да зарадвате близките си. Много бързо се приготвя пуешко с гъби.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Диетични супи

  Диетични супи

  23.03.20110

  Диетичните супи са полезни за стомаха и са прекрасно средство за запазване на стройния силует. Диетичните супи не се готвят дълго време, защото губят полезните си вещества.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Как да приготвим вкусна супа

  Как да приготвим вкусна супа

  15.03.20110

  Ако сте пресолили супата, пуснете в нея цял суров картоф или бучка захар, за да поемат излишъците от сол. За да запази пилешкото месо белия си цвят, натъркайте го с лимон след сваряването му.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Трикове за оправяне на пресолено ядене

  Трикове за оправяне на пресолено ядене

  03.08.20100

  Пресолената супа се оправя, като добавите в нея разбит на пяна белтък. Друг начин е да добавите ориз, сложен в платнена торбичка, и след като се свари, да го извадите.

 • Как да не ни се пресече застройката на супата - Диетата със супа на д-р Мичъл

  Диетата със супа на д-р Мичъл

  26.02.20139

  Диетата на д-р Мичъл гарантира свалянето на от 5 до 7 кг. на седмица. Най-важното, което трябва да се знае, е че трябва да се яде колкото се може повече супа. Колкото повече се яде, толкова повече килограми се свалят.

Какво другите търсят

Как да не ни се пресече застройката на супата - потребителски рецепти и избрани публикации по темата. Практични материали за Как да не ни се пресече застройката на супата в в сайта. Имате коментари относно Как да не ни се пресече застройката на супата? Обърни се към нас от формата за контакт. Приятно разглеждане на готините ни рецепти и статии за Как да не ни се пресече застройката на супата в Готвач.бг - твоят кулинарен портал с хиляди готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.