събота, 19 април
Червеното вино е идеално с гъби

Червеното вино е идеално с гъби

0

Когато съчетавате вино с храна, редувайте ги от слаби към силни, от бели към червени. Вината с висока киселинност помагат на организма да се справя по-лесно с мазната храна

1

Как се оправя кисело вино

Как се оправя кисело вино - готварски идеи и препоръки. Най-новите статии и текстове за Как се оправя кисело вино в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Как се оправя кисело вино.
 • Как се оправя кисело вино - Как да се оправят недостатъците на манджата

  Как да се оправят недостатъците на манджата

  18.03.20120

  Ако при готвенето пресолите манджата или нещо загори, не е фатално и нещата може да се поправят. Ако пресолите салатата от зеле, просто го измийте в гевгир със студена вода.

 • Как се оправя кисело вино - Как да мариноваме месо за барбекю

  Как да мариноваме месо за барбекю

  16.06.20111

  Месото за барбекю е много по-вкусно, когато е мариновано. Можете да мариновате месото в кисело мляко, лимонов сок, бяло и червено вино.

 • Как се оправя кисело вино - Да оправим киселото вино

  Да оправим киселото вино

  24.11.20123

  Едно от нещата, в което българина е най- добър, е производството на домашен алкохол. В България се прави едно от най- хубавото вино в света.

 • Как се оправя кисело вино - Червеното вино трепе вредните зъбни бактерии

  Червеното вино трепе вредните зъбни бактерии

  14.12.20120

  Учени установиха още едно полезно свойство на червеното вино. Червеното вина предпазва зъбния емайл като унищожава бактериите в устата. Други полезни свойства на червеното вино.

 • Как се оправя кисело вино - Шашлъка и червеното вино са несъвместими

  Шашлъка и червеното вино са несъвместими

  21.06.20100

  Шашлъка и червеното вино са несъвместима комбинация. По-добре питието с месото, приготвено на барбекю, да е сок от грейпфрут. Канцерогените вещества при печенето на месо водят до ракови заболявания.

 • Как се оправя кисело вино - Какво вино за какво месо е подходящо

  Какво вино за какво месо е подходящо

  11.07.20120

  Задушеното телешко месо се поднася с червено вино, тъй като тази напитка помага за изразяването на вкуса на ястието. Свинското месо се съчетава с всяко вино, както и пуешкото.

 • Как се оправя кисело вино - Сол и лимонов сок срещу петна от плодове и вино

  Сол и лимонов сок срещу петна от плодове и вино

  02.01.20131

  Петната от вино или плодове са сред най-трудно отстраняемите. Петната по дрехите може да се премахват със сол, лимонов сок или кисело мляко. Как да премахнем петна от напитки по покривката?

 • Как се оправя кисело вино - От киселото мляко се отслабва

  От киселото мляко се отслабва

  29.07.20117

  Киселото мляко е храна, запазена марка на България. Киселото мляко притежава редица полезните свойства. Една от тях е, че с него могат да свалят излишни килограми.

 • Как се оправя кисело вино - Отслабване със зеле

  Отслабване със зеле

  02.03.20124

  С помощта на зеле можете да отслабнете бързо и лесно. Зелето не само помага на тялото да изгуби излишните килограми, но действа и оздравяващо, тъй като насища организма с полезни вещества.

 • Как се оправя кисело вино - Сбогом на традициите: рибата вече се сервира с червено вино

  Сбогом на традициите: рибата вече се сервира с червено вино

  22.12.20090

  Досега тъмното месо и сирената бе прието да се сервират с червено вино, а светлите меса и рибата с бяло. Сега по-важно е не какво е месото, а по какъв начин е било приготвено.

 • Как се оправя кисело вино - Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба

  Японски учени доказаха: бяло вино се сервира само с риба

  06.11.20090

  Вече е ясно защо рибата трябва да се пие само с бяло вино. В състава на всяко вино влиза и желязо. В бялото вино желязото е доста по-малко и затова то не пресича с вкуса си вкуса на други продукти.

 • Как се оправя кисело вино - Приготвяне на плодови вина

  Приготвяне на плодови вина

  10.05.20130

  При приготвяне на плодово вино полученият плодов сок трябва да се обогатява с някои вещества, за да се получи вино с необходимия вкус и аромат.

 • Как се оправя кисело вино - Калиев сорбат - същност и вреди

  Калиев сорбат - същност и вреди

  04.12.20123

  Всъщност този консервант е забранен за използване в Австралия, но у нас той присъства на голяма част от етикетите на хранителните продукти – одобрен е за използване в Европейския съюз.

 • Как се оправя кисело вино - Диета с кисело зеле

  Диета с кисело зеле

  11.01.20130

  Сега е сезона на туршиите и киселото зеле. Идеален момент да послушате руските диетолози за диета с кисело зеле. Тази нискокалорична храна е много богата на витамини A, B, C и K, както и на минерали.

 • Как се оправя кисело вино - Вегетариански сосове за зеленчукови ястия

  Вегетариански сосове за зеленчукови ястия

  17.02.20130

  Сосовете винаги са един приятен завършек на всяко ястие. Повечето кулинари споделят мнението, че дори да не сме се справили особено успешно в приготвянето на храната, подходящият сос винаги може да спаси положението.

 • Как се оправя кисело вино - С какво най-добре се съчетава виното

  С какво най-добре се съчетава виното

  22.05.20101

  За да се съчетае виното с определено ястие, трябва да се спазват правила. Колкото е по-скъпо и силно виното, толкова по-семпло трябва да е ястието. Сладкото вино не върви със солени ястия.

 • Как се оправя кисело вино - Разтоварващи дни с кисело мляко

  Разтоварващи дни с кисело мляко

  23.02.20121

  Разтоварващият ден с кисело мляко пречиства стомаха от токсини. За такъв ден трябва да се запасите с био-кисело мляко, то ще спомогне за по-бързото пречистване на организма.

 • Как се оправя кисело вино - Млечната диета топи 5 кг за седмица

  Млечната диета топи 5 кг за седмица

  08.10.201032

  Млякото е отличен диетичен продукт. Той ни дава калции, който кара мастните клетки да се топят, в резултат на което отслабваме. Калцият предпазва от загуба на мускулна маса по време на слабеенето

Какво другите търсят

Как се оправя кисело вино - майсторски рецепти и избрани статии по темата. Подробни материали и идеи за Как се оправя кисело вино в Готвач.бг. Имате коментари на тема Как се оправя кисело вино? Пишете ни от формуляра за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Как се оправя кисело вино в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.