понеделник, 31 август
Захарта е наркотик
Кое за какво е полезно

Захарта е наркотик

0

Според изследване на холандски учени най-популярният наркотик на планетата, който се разпространява напълно легално и на съвсем приемлива цена, е захарта.

1

Как се прави наркотик от мак

Как се прави наркотик от мак - направи си сам съвети и идеи. Статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Как се прави наркотик от мак.
 • Как се прави наркотик от мак - Кофеинът действа като наркотикКое за какво е полезно

  Кофеинът действа като наркотик

  14.08.20110

  Малко са хората, които могат без кофеин. Кофеиновите напитки са сред най-употребяваните в целия свят. Човек употребява около 200 мг кофеин на ден. Кофеинът има действието на наркотик.

 • Как се прави наркотик от мак - Захарта е като наркотикКое за какво е полезно

  Захарта е като наркотик

  14.05.20100

  Захарта действа на тялото като наркотиците, а мозъка се намира като под въздействието на опиати. След краткотрайно чувство на щастие настъпва спад в настроението - до следващата сладка доза.

 • Как се прави наркотик от мак - Вкусната храна действа като наркотикЛюбопитно

  Вкусната храна действа като наркотик

  10.06.20100

  Експерименти с лабораторни мишки доказват, че мозъкът реагира на вкусната и калорична храна така, както и на наркотиците. Получава се ефект на пристрастяване. Внимавайте с преяждането.

 • Как се прави наркотик от мак - Хамбургерите и наденичките са като наркотикЛюбопитно

  Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  23.02.20120

  Бързата храна действа на мозъка като наркотици. Колкото повече хамбургери, наденички, кейкове и чипсове ядем, толкова повече се повишава консумацията на солени, сладки и мазни храни.

 • Как се прави наркотик от мак - Гръсти - старото българско име на конопаКое за какво е полезно

  Гръсти - старото българско име на конопа

  31.07.20150

  Билката коноп, която се свързва най-вече с канабиса, категоризиран като слаб наркотик, всъщност има невероятни целебни свойства. Известен от незапомнени времена, конопът, чието старо българско име е гръсти, напразно си е спечелил своята лоша слава.

 • Как се прави наркотик от мак - Кофеиново смущение или за зависимостта от кофеинКое за какво е полезно

  Кофеиново смущение или за зависимостта от кофеин

  05.02.20141

  Негативните последици, които донася кофеинът, не се разпознават като такива, защото кафето е влязло напълно в нашето ежедневие и е прието в обществото като задължителна ободрителна напитка. Кофеиново смущение е термин за негативните последици от кофеина

 • Как се прави наркотик от мак - Две жени се натровиха с кекс, пълен с наркотициЛюбопитно

  Две жени се натровиха с кекс, пълен с наркотици

  16.01.20140

  Две жени са приети вчера вечерта в спешното отделение на болница в Благоевград, след като се натровили с кекс. Предполага се, че в сладкиша е имало наркотици.

 • Как се прави наркотик от мак - Кои са симптомите на системното преяждане?Диети

  Кои са симптомите на системното преяждане?

  22.03.20111

  За някои хора храните действат като наркотик за мозъка. Принципът е същият, по който някои се пристрастяват към никотина в цигарите. Наистина ли можем да се пристрастим към някои храни?

 • Как се прави наркотик от мак - Мускатово орехче – към кои ястия да го добавямеКулинарни Съвети

  Мускатово орехче – към кои ястия да го добавяме

  23.11.20120

  Мускатовото орехче или индийското орехче е подправка, но има и лечебни свойства – улеснява храносмилането, има антисептично действие, намалява главоболието, помага при отслабена памет.

 • Как се прави наркотик от мак - Служителка на Макдоналдс продава хероин с менюЛюбопитно

  Служителка на Макдоналдс продава хероин с меню

  30.01.20140

  Служителка на веригата за бързи храни Макдоналдс в американския град Питсбърг е била арестувана по обвинение, че е продавала детски менюта, които са съдържали хероин.

 • Как се прави наркотик от мак - Текилата не се прави от кактусиЛюбопитно

  Текилата не се прави от кактуси

  20.01.20121

  Текилата не се прави от кактуси, а от синя aгава. Съществуват различни видове текила. Вижте как се прави и пие текила. Правенето на Текила започнало от град Текила преди 110 години.

Какво другите търсят

Как се прави наркотик от мак - за ценители рецепти и любими публикации по темата. Полезни материали за Как се прави наркотик от мак в Готвач.бг. Имате коментари относно Как се прави наркотик от мак? Пишете ни от формуляра за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Как се прави наркотик от мак в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.