Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

Ориз с пилешко месо и пилешки дреболии

0

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в малко олио. След това прибавяме нарязаното месо и пилешки дреболии. Запържваме и тях. Слагаме...

1

канелони с пилешко месо

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно канелони с пилешко месо в Готвач.бг.
Гулаш с пилешко месо

Гулаш с пилешко месо

 

. В съд с капак запържете месото до лек златист цвят в нагрятото олио, прибавете лука, морковите и запържете за 2-3 минути на слаб огън. Сипете...

Пилешко месо с зеленчуци

Пилешко месо с зеленчуци

2 

- около 150 мл. След това прибавяме пресните гъби, нарязани на филии, пилешкото филе нарязано на кубчета, доматеното пюре, домата, обелен и...

Мусака с пилешко месо

Мусака с пилешко месо

 

. Обърквате зеленчуците с подправките. Сварявате пилешките бутчета до готовност, и когато се охладят, отделяте месото и го накъсвате на дребни...

Грах с пилешко месо

Грах с пилешко месо

 

Пилето се реже на парчета и се слага с малко олио и вода да се хем запържва, хем задушава. След 15 минути към него се прибавя и нарязания на...

Каша с пилешко месо

Каша с пилешко месо

 

. Сипете водата с бульона и пилешкото вътре и бъркайте. Кашата ще се сгъсти и когато се появи олио по краищата, е готова. Сложете и счукания чесън и поднесете....

Плетеници с пилешко месо

Плетеници с пилешко месо

 

зачерви, прибавяме месото, черния пипер, разбъркваме и готвим за кратко, за да се овкуси. Разтваряме маята в хладката вода и затопленото мляко...

Пилешко месо по арабски

Пилешко месо по арабски

 

в тази марината се поставят парчетата пилешко месо. Съдът се поставя за 2 часа в хладилник. Сачът се поставя върху студен котлон и постепенно...

Рула от пилешко месо

Рула от пилешко месо

 

Филето се нарязва на 4 големи и 4 малки парчета. В средата на големите парчета филе се слага по парче масло, покрива се с малките парчета и се...

Суфле с пилешко месо

Суфле с пилешко месо

 

Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар...

Ориз с пилешко месо

Ориз с пилешко месо

1 

Сложете 1/2 пиле в тенджера с вода и оставете да заври за около 1 час. След като пилето е готово, оставете го да поизстине и го обезкостете и...

Панирано пилешко месо

Панирано пилешко месо

 

месо и оставяме за 30 минути на студено. Разбиват се яйцата на пяна. В плитка чиния смесваме брашното и сусама, разбъркваме добре, за да се...