вторник, 4 август
От гладуване не се отслабва

От гладуване не се отслабва

2

Гладуването, диетите и постенето често не водят до отслабване. Защо те понякога вредят, а не помагат. Причината често се крие в това, че стройната фигура е въпрос на ген.

1

Крем за топене на мазнини

Крем за топене на мазнини - здравни и кулинарни домашни съвети и материали. избрани статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни съвети за Крем за топене на мазнини.
 • Крем за топене на мазнини - За ползите от патешка мазнина

  За ползите от патешка мазнина

  13.06.20125

  Готвенето с патешка мазнина е хит в много страни като САЩ, Великобритания и Швейцария. Има дори изградени вериги ресторанти, които предлагат доста разнообразно меню, включващо ястия, приготвени с нея.

 • Крем за топене на мазнини - Как да си направим домашен бял шоколад?

  Как да си направим домашен бял шоколад?

  31.08.20130

  Белият шоколад е доста по-различен от кафявия и черния. Той притежава голяма хранителна стойност и високи вкусови качества

 • Крем за топене на мазнини - Как да приготвим перфектен яйчен крем

  Как да приготвим перфектен яйчен крем

  10.07.20110

  Яйченият крем, известен и като сладкарски, служи за плънка на торти, а с добавка от масло може да послужи и за украса на торти и сладкиши. Той е известен и като крем патисиер.

 • Крем за топене на мазнини - Как се прави маргарин и полезен ли е

  Как се прави маргарин и полезен ли е

  06.03.20124

  Много често маргаринът е наричан заместител на маслото. Той има много малко наситени мазнини в себе си като много често е и с по-малко калории от маслото.

 • Крем за топене на мазнини - Два града спорят за авторството на крем Брюле

  Два града спорят за авторството на крем Брюле

  25.10.20120

  Кремът брюле е от десертите, за чийто авторство спорят два града в Европа. Кога е записана първата рецепта на десерта. Какво представлява крем брюле.

 • Крем за топене на мазнини - Три начина да направим крем карамел

  Три начина да направим крем карамел

  21.03.20150

  Крем-карамелът е един от най-разпространените десерти в нашата и в световната кухня. Независимо по какъв начин е приготвен, той е сред любимите десерти на цялото семейство

 • Крем за топене на мазнини - Горчица и топенето на мазнини

  Горчица и топенето на мазнини

  02.07.20090

  Горчицата се използва в различни диети за топенето на мазнини, тъй като се смята че лютивата подправка помага за повишаването на метаболизма. Опитайте пикантният вкус на синаповите зърна.

 • Крем за топене на мазнини - Ненаситени мазнини

  Ненаситени мазнини

  19.03.20140

  Ненаситените мазнини унищожават лошия холестерол и са жизненоважни за здравето. Ненаситените мазнини биват мононенаситени и полиненаситени. Източници на ненаситени мазнини.

 • Крем за топене на мазнини - Вреди и ползи от гладуването

  Вреди и ползи от гладуването

  17.06.20113

  Както отровите могат да служат за лекарства, а лекарствата да бъдат отрови, така и гладуването при определени обстоятелства носи не вреда, а полза за организма. Но не трябва да се прекалява.

 • Крем за топене на мазнини - Храните, които не се ядат през лятото

  Храните, които не се ядат през лятото

  05.07.20150

  Някои храни на всяка цена трябва да се избягват през летния сезон заради високите си нива на захар и мазнини, които никак не са полезни за тялото в жегите.

 • Крем за топене на мазнини - Крем карамелът и доматите удариха рекордни цени

  Крем карамелът и доматите удариха рекордни цени

  06.08.20140

  Любимият десерт на българите – крем карамелът, и едни от най-консумираните зеленчуци доматите са стигнали рекордно високи цени за последната година. Крем карамелът вече се продава за 4 лева.

 • Крем за топене на мазнини - Как да готвим с по-малко мазнина

  Как да готвим с по-малко мазнина

  16.02.20131

  Готвенето с мазнина добавя огромно количество допълнителни калории на храните, дори и на тези които са с ниско съдържание на мазнини. Всяка допълнителна чаена лъжичка мазнина е около 45 калории и 5 грама мазнини.

 • Крем за топене на мазнини - Най-добрите сладки и солени пълнежи

  Най-добрите сладки и солени пълнежи

  28.05.20150

  Пълнежите могат да бъдат най-разнообразни и екзотични в зависимост в коя част на континента ги приготвяте или консумирате. Когато говрим за европейската кухня обаче, има някои сладки и солени пълнежи, които се хапват масово

 • Крем за топене на мазнини - Подправки срещу мазнините

  Подправки срещу мазнините

  12.05.20120

  Някои подправки намаляват вредата от мазнините. Това са кардамон, канела, джинджифил, куркумата и други. Вижте защо!

 • Крем за топене на мазнини - Английски крем кастард

  Английски крем кастард

  19.07.20110

  Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард.

 • Крем за топене на мазнини - Профитероли с тиквен крем за душата

  Профитероли с тиквен крем за душата

  11.10.20140

  Профитеролите са нежен десерт, който в комбинация с тиквен крем е истинска наслада за душата. Тиквеният крем е много добър избор за пълнеж на профитероли.

 • Крем за топене на мазнини - Мазнините са полезни за здравето

  Мазнините са полезни за здравето

  27.01.20100

  Някои видове мазнини са полезни за здравето - те намаляват риска от инфаркт и подобряват състоянието на сърдечно-съдовата система. Освен това подобряват паметта и намаляват кръвното налягане.

 • Крем за топене на мазнини - Да си направим крем за торта

  Да си направим крем за торта

  22.07.20122

  Най-лесният начин да си приготвим торта в домашни условия, е да използваме готов блат и да гарнираме с подходящ крем. По желание можем да направим и сироп, с който да полеем блата.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Крем за топене на мазнини - вкусни рецепти и подбрани публикации по темата. Практични материали и съвети за Крем за топене на мазнини в в сайта. Имате въпроси на тема Крем за топене на мазнини? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Крем за топене на мазнини в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.