неделя, 5 юли
От гладуване не се отслабва

От гладуване не се отслабва

2

Гладуването, диетите и постенето често не водят до отслабване. Защо те понякога вредят, а не помагат. Причината често се крие в това, че стройната фигура е въпрос на ген.

1

Крем за топене на мазнини

Крем за топене на мазнини - здравни и кулинарни домашни съвети и материали. избрани статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни съвети за Крем за топене на мазнини.
 • Крем за топене на мазнини - За ползите от патешка мазнина

  За ползите от патешка мазнина

  13.06.20125

  Готвенето с патешка мазнина е хит в много страни като САЩ, Великобритания и Швейцария. Има дори изградени вериги ресторанти, които предлагат доста разнообразно меню, включващо ястия, приготвени с нея.

 • Крем за топене на мазнини - Как да си направим домашен бял шоколад?

  Как да си направим домашен бял шоколад?

  31.08.20130

  Белият шоколад е доста по-различен от кафявия и черния. Той притежава голяма хранителна стойност и високи вкусови качества

 • Крем за топене на мазнини - Как да приготвим перфектен яйчен крем

  Как да приготвим перфектен яйчен крем

  10.07.20110

  Яйченият крем, известен и като сладкарски, служи за плънка на торти, а с добавка от масло може да послужи и за украса на торти и сладкиши. Той е известен и като крем патисиер.

 • Крем за топене на мазнини - Два града спорят за авторството на крем Брюле

  Два града спорят за авторството на крем Брюле

  25.10.20120

  Кремът брюле е от десертите, за чийто авторство спорят два града в Европа. Кога е записана първата рецепта на десерта. Какво представлява крем брюле.

 • Крем за топене на мазнини - Как се прави маргарин и полезен ли е

  Как се прави маргарин и полезен ли е

  06.03.20124

  Много често маргаринът е наричан заместител на маслото. Той има много малко наситени мазнини в себе си като много често е и с по-малко калории от маслото.

 • Крем за топене на мазнини - Три начина да направим крем карамел

  Три начина да направим крем карамел

  21.03.20150

  Крем-карамелът е един от най-разпространените десерти в нашата и в световната кухня. Независимо по какъв начин е приготвен, той е сред любимите десерти на цялото семейство

 • Крем за топене на мазнини - Горчица и топенето на мазнини

  Горчица и топенето на мазнини

  02.07.20090

  Горчицата се използва в различни диети за топенето на мазнини, тъй като се смята че лютивата подправка помага за повишаването на метаболизма. Опитайте пикантният вкус на синаповите зърна.

 • Крем за топене на мазнини - Ненаситени мазнини

  Ненаситени мазнини

  19.03.20140

  Ненаситените мазнини унищожават лошия холестерол и са жизненоважни за здравето. Ненаситените мазнини биват мононенаситени и полиненаситени. Източници на ненаситени мазнини.

 • Крем за топене на мазнини - Вреди и ползи от гладуването

  Вреди и ползи от гладуването

  17.06.20113

  Както отровите могат да служат за лекарства, а лекарствата да бъдат отрови, така и гладуването при определени обстоятелства носи не вреда, а полза за организма. Но не трябва да се прекалява.

 • Крем за топене на мазнини - Крем карамелът и доматите удариха рекордни цени

  Крем карамелът и доматите удариха рекордни цени

  06.08.20140

  Любимият десерт на българите – крем карамелът, и едни от най-консумираните зеленчуци доматите са стигнали рекордно високи цени за последната година. Крем карамелът вече се продава за 4 лева.

 • Крем за топене на мазнини - Как да готвим с по-малко мазнина

  Как да готвим с по-малко мазнина

  16.02.20131

  Готвенето с мазнина добавя огромно количество допълнителни калории на храните, дори и на тези които са с ниско съдържание на мазнини. Всяка допълнителна чаена лъжичка мазнина е около 45 калории и 5 грама мазнини.

 • Крем за топене на мазнини - Най-добрите сладки и солени пълнежи

  Най-добрите сладки и солени пълнежи

  28.05.20150

  Пълнежите могат да бъдат най-разнообразни и екзотични в зависимост в коя част на континента ги приготвяте или консумирате. Когато говрим за европейската кухня обаче, има някои сладки и солени пълнежи, които се хапват масово

 • Крем за топене на мазнини - Подправки срещу мазнините

  Подправки срещу мазнините

  12.05.20120

  Някои подправки намаляват вредата от мазнините. Това са кардамон, канела, джинджифил, куркумата и други. Вижте защо!

 • Крем за топене на мазнини - Английски крем кастард

  Английски крем кастард

  19.07.20110

  Английският крем, известен като кастард, служи като основа за приготвяне на разкошни десерти като испански флан, карамелен крем и чаен кастард.

 • Крем за топене на мазнини - Профитероли с тиквен крем за душата

  Профитероли с тиквен крем за душата

  11.10.20140

  Профитеролите са нежен десерт, който в комбинация с тиквен крем е истинска наслада за душата. Тиквеният крем е много добър избор за пълнеж на профитероли.

 • Крем за топене на мазнини - Мазнините са полезни за здравето

  Мазнините са полезни за здравето

  27.01.20100

  Някои видове мазнини са полезни за здравето - те намаляват риска от инфаркт и подобряват състоянието на сърдечно-съдовата система. Освен това подобряват паметта и намаляват кръвното налягане.

 • Крем за топене на мазнини - Да си направим крем за торта

  Да си направим крем за торта

  22.07.20122

  Най-лесният начин да си приготвим торта в домашни условия, е да използваме готов блат и да гарнираме с подходящ крем. По желание можем да направим и сироп, с който да полеем блата.

 • Крем за топене на мазнини - Здравословните източници на мазнини

  Здравословните източници на мазнини

  27.03.20150

  Ако разбираме различията между отделните видове мазнини в храните, това ще ни помогне да направим по-здравословен избор във всекидневната си диета.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Крем за топене на мазнини - вкусни рецепти и подбрани публикации по темата. Практични материали и съвети за Крем за топене на мазнини в в сайта. Имате въпроси на тема Крем за топене на мазнини? Обърни се към нас от формуляра за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Крем за топене на мазнини в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.