Лаврак

Лаврак

1

наситени мазнини, 2.6 г мазнини, 0.4 г омега-3 мастни киселини. Избор и съхранение на лаврак Нежното и сочно месо на лаврака има силен...

1

лаврак има ли кости

Прегледай всички 12 избрани предложения за лаврак има ли кости в Готвач.бг.
Лаваш

Лаваш

Маята се смесва със захарта и меда, залива се с водата, съдът се захлупва и престоява на топло за 15 минути. Маята се изсипва в брашното...

Вкусни рецепти с лаврак

Вкусни рецепти с лаврак

фурна за около 25 минути. По същия начин можете да изпечете рибата на скара. Ако предпочитате в лаврака да има малко повече миризми и...

Лаврак с карофки

Лаврак с карофки

Измивате добре почистената риба Лаврак. Слагате хартия за печене на дъното на тавата. Леко може да намажете с масло. Нареждате рибките...

Лаврак на пара

Лаврак на пара

Нещо семпло, традиционно, вкусно и най-вече .. диетично :))) Взех 2 калибровани лаврака, измих ги добре (бяха почистени в магазина), така че...

Лаврак на скара

Лаврак на скара

Почистете лавраците, като отстраните и гръбначната им кост. Може да ги оставите с главите или пък да ги махнете. Полейте ги с прясно изцеден...

Пълнен лаврак с домати

Пълнен лаврак с домати

се подреждат около лаврака. Полива се с останалия зехтин и се завива във фолиото. Пълненият лаврак с домати се пече 25 минути на загрята фурна, а накрая се отвива и се допича за кратко до златисто....

Лаврак на фурна

Лаврак на фурна

Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре. В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин. В тава от едната страна...

Как да сготвим лаврак

Как да сготвим лаврак

копър е много вкусно и изискано ястие. Необходими продукти: 1 почистен лаврак, 2 скилидки чесън, 1 голяма връзка копър, 3 супени лъжици зехтин...

Печен в хартия лаврак

Печен в хартия лаврак

Изчистения и измит лаврак поръсете със сол отвътре и отвън. Пригответе си лист хартия за печене за всяка риба, с такава големина, че да може...

Лаврак в керемида

Лаврак в керемида

Изчистваме лука и го нарязваме на кръгчета. Слагаме го в намазан керамичен съд с форма на керемида или друг подобен. Отгоре слагаме изчистената...

Костур

Костур

отделните източници са много противоречив, като за рекорд се счита тегло от 2.5 кг, но не е изключено да има костури, достигащи до 4 кг...