петък, 4 септември
Лесни сладкиши с плодове
Какво да сготвя

Лесни сладкиши с плодове

0

Лесен за приготвяне е нежният бананов сладкиш, който е вкусен и става бързо. Лесно се приготвя сладкиш с киви с ароматна заливка.

1

Лесен и вкусен сладкиш

Лесен и вкусен сладкиш - здравни и кулинарни домашни съвети и материали. Най-новите статии и материали в Готвач.бг. Готварски и здравни статии за Лесен и вкусен сладкиш.
 • Лесен и вкусен сладкиш - Вкусен и лесен кекс за ВеликденПразнична Трапеза

  Вкусен и лесен кекс за Великден

  10.04.20120

  Вижте нашите вкусни предложения за великденски кекс. Предлагаме ви лимонов кекс и страхотен козуначен кекс, напълно подходящ за този празник.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Идеи за сладкиши с хлябКакво да сготвя

  Идеи за сладкиши с хляб

  17.07.20131

  Старият хляб може да влезе в употреба в кухнята, както за солени, така и за сладки вкусотийки. Ако искате да си спретнете лесен и вкусен сладкиш и едновременно с това да оползотворите хляба, предлагаме ви няколко интересни и сполучливи рецепти.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Полезен ли е локумътКое за какво е полезно

  Полезен ли е локумът

  01.03.20122

  Легендата разказва, че този ориенталски сладкиш води началото си от преди 5 века, а създаването му е било поръчано от самия турски султан.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Лесен и сочен сладкишКакво да сготвя

  Лесен и сочен сладкиш

  01.01.20130

  Изненадайте семейството с вкусен и сочен сладкиш, който се приготвя лесно. Такъв десерт е френският маков сладкиш с кайсии и тартата с портокали.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Лесни Сладкиши за ВеликденПразнична Трапеза

  Лесни Сладкиши за Великден

  13.04.20120

  Направете великденският празник още по-вкусен с нашите предложения за лесни сладкиши. Изберете сладкишът с орехи и маслена глазура, ягодовият мус или портокаловото изкушение.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Зеленчуците, подходящи за сладкишиКулинарни Съвети

  Зеленчуците, подходящи за сладкиши

  25.02.20130

  Свикнали сме да използваме зеленчуците за приготвяне на салати, гарнитури или основни ястия, но те са много подходящи и за приготвяне на вкусни и полезни десерти.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Немски сладкари започнаха да месят коледни щолениПразнична Трапеза

  Немски сладкари започнаха да месят коледни щолени

  30.11.20140

  Сладкари в Германия започнаха с приготвянето на традиционния немски сладкиш – щолен, който задължително присъства на трапезата за Коледа в западната страна.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Лесни и бързи десерти с малко продуктиКакво да сготвя

  Лесни и бързи десерти с малко продукти

  16.06.201211

  Искате ли да си направите бърз и евтин сладкиш? Зарадвайте своето семейство със вкусни сладкиши, които няма да ви отнемат много време и пари.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Зарадвайте домашните за Коледа с Ангелски сладкишКакво да сготвя

  Зарадвайте домашните за Коледа с Ангелски сладкиш

  19.12.20090

  Зарадвайте близките с Ангелски сладкиш, въздушен като ангелски криле. Съществуват много легенди за произхода му, който е поне отпреди 200 години. Прави се с белтъци, ванилия, бадем и брашно.

 • Лесен и вкусен сладкиш - С дупета от тесто се приготвя новият хит - Сиромашка тортаКулинарни Новини

  С дупета от тесто се приготвя новият хит - Сиромашка торта

  08.07.20140

  Модата на дупетата от тесто се заражда, когато в търговските хранителни вериги пускат евтини пандишпанени изрезки, които служат за приготвянето на сладкиши.

 • Лесен и вкусен сладкиш - Над 4 тона рекорден щолен изпекоха в ДрезденКулинарни Новини

  Над 4 тона рекорден щолен изпекоха в Дрезден

  04.01.20140

  Ако има желаещ да опита щолена, може да го направи – нужно е да си закупи парче от големия сладкиш. Всички средства, които се съберат отиват за благотворителност, твърдят организаторите.

Какво другите търсят

Лесен и вкусен сладкиш - вкусни рецепти и актуални материали по темата. Информативни материали за Лесен и вкусен сладкиш в Готвач.бг. Имате въпроси относно Лесен и вкусен сладкиш? Обърни се към нас от формата за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Лесен и вкусен сладкиш в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.