Марината с ракия за телешко месо

Марината с ракия за телешко месо

0

да се маринова поне 2 часа на хладно в покрит съд. Съставките за маринатата са достатъчни за 1/2 кг телешко....

1

марината за месо с ракия

Открий всички 12 кулинарни идеи относно марината за месо с ракия в Готвач.бг.
Марината за агнешко месо

Марината за агнешко месо

2

. Накиснете агнешкото месо за поне 3-4 часа в марината. След това отцедете и пригответе по конкретна рецепта....

Марината за телешко месо

Марината за телешко месо

Всички подправки се разбъркват добре заедно с виното и зехтина. Получава се хубава марината, която е добре да държите телешкото поне 10 часа в нея. Придава добър вкус и крехък вид....

Марината за птиче месо

Марината за птиче месо

(без бакърен, цинков или алуминиев). С така приготвената марината се залива птичето месо и се оставя да престои около половин-един час....

Традиционна марината за пилешко месо

Традиционна марината за пилешко месо

Порционирайте пилешкото и смесете всички останали съставки, докато се получи маринатата. Накиснете в нея пилето за 2 часа. След това сложете...

Винена марината за свинско месо

Винена марината за свинско месо

Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме чесъна на едро. Добавяме всички продукти в дълбок съд в който да ги объркаме с месото и оставяме месото да се маринова за няколко часа. Изкарваме месото и печем....

Марината за пилешко месо с цитруси

Марината за пилешко месо с цитруси

Объркайте всички съставки за цитрусовата марината. Залейте с нея нарязано на парченца пилешко и объркайте. Оставете да се маринова 20-30...

Марината с вино за червено месо

Марината с вино за червено месо

Месото, около 1 кг, се нарязва и начуква според първоначалния замисъл. Поставя се в дълбок съд и се залива с марината, приготвена от...

Раки

Раки

Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...

Сурова марината

Сурова марината

Месото се слага в широк съд, а в върху него се нареждат ситно нарязаните два вида лук и чесън. Посолете, поръсете с черен пипер, добавете...

Майонезена марината

Майонезена марината

. Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара....

Пиле Маринара

Пиле Маринара

4

В загрята мазнина запържваме лука и чесъна, нарязани на ситно. Доматеното пюре, размито с малко вода, добавяме към сместа на котлона и оставяме...