петък, 9 октомври
Служителка на Макдоналдс продава хероин с меню
Любопитно

Служителка на Макдоналдс продава хероин с меню

0

Служителка на веригата за бързи храни Макдоналдс в американския град Питсбърг е била арестувана по обвинение, че е продавала детски менюта, които са съдържали хероин.

1

Меню за детски рожден ден

Меню за детски рожден ден - кулинарни съвети и идеи. Последните статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни статии за Меню за детски рожден ден.
 • Меню за детски рожден ден - Примерно меню за рожден денПразнична Трапеза

  Примерно меню за рожден ден

  01.04.20131

  За салатата е важно я да съобразите със сезона. Предястието не е задължително, но трябва да е нещо по-леко. Основното по-традиция е хранително и обикновено включва месо. За десерта – всичко каквото ви хрумне е подходящо.

 • Меню за детски рожден ден - Американците изяждат 20 млрд. хамбургера на годинаЛюбопитно

  Американците изяждат 20 млрд. хамбургера на година

  23.12.20100

  20 милиарда хамбургера поглъщат всяка години жителите на Америка. Рожденият ден на любимата фаст фууд храна оспорват Макдоналдс и Луи Ласинг.

 • Меню за детски рожден ден - Пицария сканира клиентите си с дигитално менюЛюбопитно

  Пицария сканира клиентите си с дигитално меню

  04.12.20140

  Дигиталното меню ще се справя толкова бързо със задачата благодарение на алгоритъм, който успява да идентифицира коя пица ще бъде перфектната за всеки клиент.

 • Меню за детски рожден ден - Съвети за приготвяне на сандвичиКулинарни Съвети

  Съвети за приготвяне на сандвичи

  18.03.20110

  Направете вкусни сандвичи, като използвате за основа масло, в което сте добавили ситно нарязани зелени подправки. Вместо майонеза за сандвичи използвайте смес от йогурт с горчица.

 • Меню за детски рожден ден - Какво да приготвим за рожден денПразнична Трапеза

  Какво да приготвим за рожден ден

  08.02.20120

  За рожден ден изненадайте гостите си с морска вариация на салата Цезар. Вместо с пилешко месо направете я със скариди. Пригответе и пържоли с ананас.

 • Меню за детски рожден ден - Искате салата с Вашата поръчка? Нека да е с картофки!Кулинарни Съвети

  Искате салата с Вашата поръчка? Нека да е с картофки!

  24.06.20100

  Веригите за бързо хранене напоследък отклоняват критиките към техните менюта, като включват в тях здравословни храни, като например салати. Вижте някои съвети за по-здравословно хранене.

 • Меню за детски рожден ден - Празнично меню за рожден денПразнична Трапеза

  Празнично меню за рожден ден

  31.05.20130

  Добре подбраното меню гарантира успеха на празника. Гостите, които сте поканили на рождения си ден, ще остана очаровани от кулинарните ви умения, ако изберете правилното меню.

 • Меню за детски рожден ден - Примерно меню за 6-седмична диета ШредДиети

  Примерно меню за 6-седмична диета Шред

  04.07.20130

  6-седмичният хранителен режим е предназначен за хора, искащи да приберат дадени части от тялото, да се стегнат и да намалят носения размер. С диетата Шред се топят най-вече подкожните натрупвания.

 • Меню за детски рожден ден - Торта и еклери за рожден денПразнична Трапеза

  Торта и еклери за рожден ден

  06.02.20120

  Вие или някои ваш близък има рожден ден? Не знаете какво да приготвите? Ние ще ви дадем няколко прекрасни идеи, които ще направят още по-сладък вашия празник.

 • Меню за детски рожден ден - Домашни торти за всеки поводКакво да сготвя

  Домашни торти за всеки повод

  24.04.20131

  Домашната торта си има своето очарование. Приготвена с любов от мама, тя може да предизвика истински фурор, особено когато става дума за детски рождени дни или партита.

 • Меню за детски рожден ден - Украса за детски сандвичиПразнична Трапеза

  Украса за детски сандвичи

  15.11.20121

  Децата с удоволствие ще изядат сандвич с украса във вид на животинки, човечета, личица или извънземни. По-големите деца ще съблазните със сандвичи с любимите им герои от филми

Какво другите търсят

Меню за детски рожден ден - потребителски рецепти и избрани статии по темата. Практични материали и идеи за Меню за детски рожден ден в в портала. Имате въпроси относно Меню за детски рожден ден? Обърни се към нас от формуляра за контакти. Приятно разглеждане на готините ни многобройни вкуснотии и материали за Меню за детски рожден ден в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.