петък, 31 юли
5 чаши чай на ден пазят от тумори

5 чаши чай на ден пазят от тумори

1

Срещу мозъчни тумори пийте най-малко по пет чаши кафе или чай дневно. Ароматните напитки намаляват доставянето на кръв в мозъка и по този начин туморите се лишават от кислород.

1

Недостиг на кислород в мозъка

Недостиг на кислород в мозъка - кулинарни съвети и идеи. Последните статии и текстове на едно място. Готварски и здравни материали за Недостиг на кислород в мозъка.
 • Недостиг на кислород в мозъка - Липсата на закуска тормози мозъка

  Липсата на закуска тормози мозъка

  10.01.20112

  Мозъкът се нуждае от пълноценна храна, за да работи добре. Липсата на закуска се отразява зле на работата на мозъка. Банани, мед и бадеми са полезни за мозъчната кора.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Пет храни, които ще ви превърнат в гении

  Пет храни, които ще ви превърнат в гении

  10.07.20150

  Ето защо ако включите в дневното си меню следните храни, имате всички шансове да се превърнете в гении или поне да се радвате на по-услужлива памет.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Действие на алкохола върху нервната система

  Действие на алкохола върху нервната система

  23.03.20121

  Централната нервна система е отговорна за основните функции на нашето тяло. Прекомерната консумация на алкохол може да окаже негативно влияние върху вашата нервна система.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Лукът е храна за мозъка

  Лукът е храна за мозъка

  30.08.20130

  Лукът, който често е пренебрегван, особено от по-младите хора, заради неприятния дъх, който остава след консумацията му, е много полезен за мозъка.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Как влияят различните продукти

  Как влияят различните продукти

  06.05.20120

  Морковите са много полезни, когато ви се налага да научите нещо наизуст. Те стимулират обмяната на веществата в мозъка. Преди изпит изяжте чиния настъргани моркови със зехтин.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Добрата закуска зарежда с тонус

  Добрата закуска зарежда с тонус

  21.09.20100

  Най-добрата закуска са зърнените храни, мюслите, суровите плодове и орехите. Важно е да пием и вода, обезводняването се отразява на умствените способности и води до бърза умора.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Как да се предпазим от инсулт

  Как да се предпазим от инсулт

  12.04.20111

  Можете да се предпазите от инсулт, като промените начина си на хранене. Редовно консумирайте зелени листни зеленчуци, ядки, пуешко и пилешко месо, риба и цитрусови плодове.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Приложение на Витамин B-комплекс

  Приложение на Витамин B-комплекс

  02.02.20140

  Витамин В-комплекс има функцията да поддържа здравето на нервната система.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Мазните храни са враг на секса

  Мазните храни са враг на секса

  17.09.20100

  Мазните и тестените храни, а също така и захарта влошават качеството на сексуалните изживявания. За добър секс консумирайте храни, съдържащи витамини А, Е, В и С. Храната и възбудата!

 • Недостиг на кислород в мозъка - Защо лещата е здравословна?

  Защо лещата е здравословна?

  24.11.20140

  Страхотна полза от похапването на това бобово растение е и способността му да регулира нивата на кръвна захар в организма. Доказано е, че лещата дава много енергия на организма. Тя съдържа желязо, което подпомага преноса на кислород от хемоглобина.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Спанак, риба и зехтин пречистват артериите

  Спанак, риба и зехтин пречистват артериите

  22.10.20110

  Основна причина за задръстване на артериите е консумирането на храни, към които се добавят наситени мазнини, химикали и токсини. Добрата новина е, че има много натурални продукти, които пречистват артериите.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Храни за подобряване на умствените ни способности

  Храни за подобряване на умствените ни способности

  17.09.20120

  Какво е полезно за ума ни? Умствената работа и решаването на кръстословици го държат в добра форма, но избирайки правилните храни в ежедневието си, подобряваме мозъчните функции.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Желязото в менюто ни

  Желязото в менюто ни

  02.10.20112

  Човешкото тяло използва желязо, за да подсили защитните си функции, за да се снабди с енергия и да подобри пренасянето на кислород към органите. От колко желязо се нуждаем?

 • Недостиг на кислород в мозъка - Учените алармират: хамбургерите вредят на мозъка

  Учените алармират: хамбургерите вредят на мозъка

  31.08.20090

  Хамбургерите и пиците са вредни за мозъка. Прекаляването с хамбургери и пици води до намаляване на интелектуаланите способности и паметта у хората.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Преяждането забавя мозъка

  Преяждането забавя мозъка

  05.02.20110

  Преяждането се отразява зле на мозъка, а освен това може да доведе до дълготрайни проблеми. Редовните аеробни упражнения спомагат за доброто функциониране на мозъка.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Яжте стриди, за да сте здрави

  Яжте стриди, за да сте здрави

  13.12.20140

  Стридите имат способността да прочистват черния дроб. Те насърчават секрецията на жлъчката и така подобрява функцията му. Желязото в стридите поддържа нормални стойности на хемоглобина

 • Недостиг на кислород в мозъка - Състав на яйцата

  Състав на яйцата

  23.10.20140

  Яйцата са изключително полезни за здравето на човека и с това твърдение спор няма. Яйцата са богати на биотин, важен за кожата и косата, както и холин, който подпомага метаболизма на мазнините и функцията на черния дроб.

 • Недостиг на кислород в мозъка - Водата повишава енергията и обмяната на веществата

  Водата повишава енергията и обмяната на веществата

  02.04.20110

  За всичко, което извършвате, е необходима енергия, а водата играе ключова роля в метаболичните процеси на организма. Повишеният прием на вода до повече кислород в мускулите, следователно повече енергия.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Недостиг на кислород в мозъка - потребителски рецепти и избрани материали по темата. Подробни материали и съвети за Недостиг на кислород в мозъка в в сайта. Имаш въпроси относно Недостиг на кислород в мозъка? Обърни се към нас от формата за контакти. Приятно сърфиране из нашите многобройни вкуснотии и материали за Недостиг на кислород в мозъка в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с много готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословен живот.