Банани

Банани

1

. Банани в кулинарията Бананите са изключително вкусен плод, който се консумира предимно в сурово състояние. Все пак те не се ядат единствено сурови...

1

нектар от банани

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно нектар от банани в Готвач.бг.
Нектар от сливи

Нектар от сливи

27.01.2012

добавете нужното количество лимонтузу. Разсипете нектара в добре измити, сухи и затоплени бутилки. Затворете нектара от сливи с капачки...

Нектар от сини сливи

Нектар от сини сливи

03.10.2013

водата. Приберете получения нектар в хладилник и охладете добре. Преди поднасяне може да добавите и няколко кубчета лед. Около 24 часа в хладилник....

Нектар от праскови

Нектар от праскови

26.08.20131

пюре през сито, ако искате нектарът да е възможно най-фин. Разбъркайте прасковената смес със захарта и водата, докато захарта напълно се...

Нектар от джанки

Нектар от джанки

23.06.2016

Заливаме измитите джанки с горещата вода и ги варим докато се напукат. Претриваме ги през гевгир и отделяме костилките. Получената смес...

Лесен нектар от круши

Лесен нектар от круши

27.02.20161

Плодовете се почистват от дръжките и семките и се нарязват на произволни парчета. Сипват се заедно със захарта и водата в дълбок съд и се...

Нектар от кайсии

Нектар от кайсии

26.10.2015

се захарта и отново се кипва. Вари се до разтварянето на захарта. Горещият нектар се разпределя в бутилки и се затваря добре. Съхранява се на хладно....

Нектар от дюли

Нектар от дюли

25.10.2015

количество вода. След това всичко се пасира. Ако желаете, можете да прецедите получения нектар през едра цедка. Към питието добавете мед...

Нектар от круши

Нектар от круши

25.10.20151

Крушите, които ще обработите, трябва да са здрави и добре омекнали. Те се измиват, почистват и нарязват. Варят се около 20 минути във вода...

Нектар от нектарини

Нектар от нектарини

06.10.2013

вода. Отстранете от котлона, пасирайте и приберете в хладилник. Добавете лед и сервирайте нектара добре изстуден....

Нектар от ябълки и вино

Нектар от ябълки и вино

05.10.2014

лимони и захарта. След като сместа престои така 14 часа, е готова за поднасяне. Поднесете нектара с лед и сода....

Запечени палачинки с прасковен нектар

Запечени палачинки с прасковен нектар

31.01.2016

предварително загрята фурна при температура 190°С. Прасковеният нектар се загрява с пудрата захар на слаб огън. Добавя се нишестето, размито в малко...

Какво Ново