Банани

Банани

1

. Банани в кулинарията Бананите са изключително вкусен плод, който се консумира предимно в сурово състояние. Все пак те не се ядат единствено сурови...

1

нектар от банани

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно нектар от банани в Готвач.бг.
Нектар от джанки

Нектар от джанки

 

Заливаме измитите джанки с горещата вода и ги варим докато се напукат. Претриваме ги през гевгир и отделяме костилките. Получената смес...

Лесен нектар от круши

Лесен нектар от круши

1 

Плодовете се почистват от дръжките и семките и се нарязват на произволни парчета. Сипват се заедно със захарта и водата в дълбок съд и се...

Нектар от кайсии

Нектар от кайсии

 

се захарта и отново се кипва. Вари се до разтварянето на захарта. Горещият нектар се разпределя в бутилки и се затваря добре. Съхранява се на хладно....

Нектар от дюли

Нектар от дюли

 

количество вода. След това всичко се пасира. Ако желаете, можете да прецедите получения нектар през едра цедка. Към питието добавете мед...

Нектар от круши

Нектар от круши

1 

Крушите, които ще обработите, трябва да са здрави и добре омекнали. Те се измиват, почистват и нарязват. Варят се около 20 минути във вода...

Нектар от нектарини

Нектар от нектарини

 

вода. Отстранете от котлона, пасирайте и приберете в хладилник. Добавете лед и сервирайте нектара добре изстуден....

Нектар от праскови

Нектар от праскови

1 

пюре през сито, ако искате нектарът да е възможно най-фин. Разбъркайте прасковената смес със захарта и водата, докато захарта напълно се...

Нектар от сини сливи

Нектар от сини сливи

 

водата. Приберете получения нектар в хладилник и охладете добре. Преди поднасяне може да добавите и няколко кубчета лед. Около 24 часа в хладилник....

Нектар от сливи

Нектар от сливи

 

добавете нужното количество лимонтузу. Разсипете нектара в добре измити, сухи и затоплени бутилки. Затворете нектара от сливи с капачки...

Мус от нектар и грис

Мус от нектар и грис

 

Загрява се нектарът с водата в подходящ съд на котлона. Добавя се грисът на тънка струя и се бърка с вилица, докато се сгъсти. Накрая се...

Запечени палачинки с прасковен нектар

Запечени палачинки с прасковен нектар

 

предварително загрята фурна при температура 190°С. Прасковеният нектар се загрява с пудрата захар на слаб огън. Добавя се нишестето, размито в малко...