вторник, 7 юли
Как се правят кюфтета от черен дроб

Как се правят кюфтета от черен дроб

0

Черният дроб е не само много вкусен, но и много полезен субпродукт. Кюфтетата от черен дроб са вкусни и направо се топят в устата.

1

Омазнен черен дроб

Омазнен черен дроб - здравни и кулинарни съвети и препоръки. избрани статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Омазнен черен дроб.
 • Омазнен черен дроб - Как се приготвя черен дроб

  Как се приготвя черен дроб

  12.03.20110

  Черният дроб от агне и теле е най-вкусен. Говеждият дроб има горчив вкус, но той се омекотява, ако се накисне за няколко часа в мляко. Черният дроб се соли преди пържене и след задушаване.

 • Омазнен черен дроб - Диета при чернодробна стеатоза

  Диета при чернодробна стеатоза

  14.01.20135

  Чернодробната стеатоза се нарича още затлъстял черен дроб или омазняване на черния дроб. Това не е самостоятелно заболяване или, казано с немедицинска терминология, това не е болест.

 • Омазнен черен дроб - Как се готви черен дроб

  Как се готви черен дроб

  03.02.20122

  Не трябва да се препържва черният дроб или дълго да се вари, тъй като става жилав. За да бъде свинският черен дроб по-мек, той се пържи две-три минути в сгорещено олио.

 • Омазнен черен дроб - Фоа гра е забранена на места заради жестокостта към гъските

  Фоа гра е забранена на места заради жестокостта към гъските

  28.11.20100

  Гъшият черен дроб, известен като фоа гра, е забранен в някои страни заради жестокия начин, по който се увеличава насила този орган в птиците.

 • Омазнен черен дроб - Торта от черен дроб

  Торта от черен дроб

  01.09.20121

  Тортата от черен дроб се приготвя много бързо и е изключително хранителна и вкусна. Тя се прави от палачинки, които се правят от черен дроб по ибор и още няколко съставки, допълващи вкуса на дроба.

 • Омазнен черен дроб - Черният ни дроб не понася газирано

  Черният ни дроб не понася газирано

  18.08.20120

  Черният дроб, който е основна пречистваща система в организма ни, не понася газирани напитки, алкохол, пържено, люто и замразено. Енергийните напитки също тормозят черния дроб.

 • Омазнен черен дроб - Деликатеси в домашни условия

  Деликатеси в домашни условия

  13.12.20120

  Пастетът е лесен и вкусен домашен деликатес, който бързо може да приготвите в домашни условия. Предлагаме ви две рецепти с полъх от френската кухня, които ще очароват гостите ви.

 • Омазнен черен дроб - Французин майстори сладолед от гъши дроб

  Французин майстори сладолед от гъши дроб

  23.09.20090

  Производител на сладоледи от Франция предлага богат асортимент от сладоледи с нетрадиционен вкус. Сред най-забележителните са сладоледите от гъши дроб, от трюфели, рокфор или от хайвер.

 • Омазнен черен дроб - Гъшият дроб се завръща в ресторантите в Калифорния

  Гъшият дроб се завръща в ресторантите в Калифорния

  11.01.20150

  Още през 2012 година, когато съдът забрани да се използва гъши дроб в заведенията, много от ресторантьорите не бяха съгласни с крайната мярка.

 • Омазнен черен дроб - Вреди ли лютото на черния дроб

  Вреди ли лютото на черния дроб

  03.03.20121

  Доказано е, че някои храни, витамини и добавки могат да бъдат полезни за укрепване на черния дроб. Препоръчва се яденето на пикантни и люти храни.

 • Омазнен черен дроб - Храни вредни за черния дроб

  Храни вредни за черния дроб

  06.03.201211

  Черният дроб е важен орган в човешкото тяло, който изпълнява редица функции . Ограничете храните, които му вредят като например пържената и мазна храна.

 • Омазнен черен дроб - История на готвенето с гъши дроб

  История на готвенето с гъши дроб

  19.12.20140

  През Средновековието гъшият дроб, известен още като фуа-гра, става много популярен във Франция. Френските крале Луи XV и Луи XVI много харесвали този вкусен специалитет.

 • Омазнен черен дроб - Майораната е идеална за пържен дроб

  Майораната е идеална за пържен дроб

  29.06.20140

  Използваемите части на майораната са връхчетата и семената. Те се влагат в ястията както пресни, така и изсушени. Ароматът и се доближава най-вече до този на ригана, тъй като са от едно семейство.

 • Омазнен черен дроб - Морски дарове карат мъжа да мисли за секс

  Морски дарове карат мъжа да мисли за секс

  14.03.20100

  Пролетната умора ни прави вяли и унищожава сексуалното желание. За да го върнете, яжте много цинк, ако сте мъж, и си правете салата от кълнове, ако сте жена. Липсата на витамин D.

 • Омазнен черен дроб - Как се готви гъши дроб?

  Как се готви гъши дроб?

  08.04.20130

  Гъшият дроб се приготвя с вино и е много вкусен. Гъшият дроб може и просто да се запече в алуминиево фолио, където се добавя по едно резенче смокиня или по едно зърно грозде и малко гъша мас.

 • Омазнен черен дроб - Гигантски паразит в рибни консерви у нас

  Гигантски паразит в рибни консерви у нас

  03.03.20121

  В консерви с черен дроб от риба треска е открит гигантски паразит с размери 1. 5 – 2. 5 см. 658 броя консерви с произход Полша са изтеглени от пазара

 • Омазнен черен дроб - По нашенски: традиционни ястия с карантия

  По нашенски: традиционни ястия с карантия

  01.12.20120

  Ястията с карантия са вкусни и много полезни, а и от векове присъстват на трапезата на българина. Те се приготвят лесно, но вътрешностите трябва да са много добре почистени, за да не се получи ястието с характерен неприятен дъх.

 • Омазнен черен дроб - Вреден ли е черният пипер

  Вреден ли е черният пипер

  06.02.20121

  Черният пипер е полезна и приятна подправка, но при някои хора може да предизвика проблеми. При хора, които имат проблеми с черния дроб, черният пипер не е препоръчителен.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Омазнен черен дроб - вкусни рецепти и подбрани публикации по темата. Практични материали и идеи за Омазнен черен дроб в Готвач.бг. Имаш въпроси на тема Омазнен черен дроб? Пишете ни от формата за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Омазнен черен дроб в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с хиляди готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.