Видове паста

Видове паста

0

За приготвянето на пастата най-важното, което трябва да знаете е, че тя не бива да бъде преварена. Различните видове паста се варят различно...

1

паста ком

Прегледай всички 12 избрани предложения относно паста ком в Готвач.бг.
Тиквена паста

Тиквена паста

1 

останалата захар. Сместа се изсипва в тавичка намазана с масло и се пече в умерена фурна до готовност. Тиквената паста се поръсва с пудра захар и се поднася....

Бърза паста

Бърза паста

 

Нарежете на ситно кромида и го запържете, докато стане прозрачен. След това добавете нарязания на ситно чесън и го запържваме леко. Добавя се...

Паста Кошничка

Паста Кошничка

 

Сварете сироп от захарта и водата, ароматизирайте с ванилия и охладете. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с половината захар...

Унгарска паста

Унгарска паста

2 

Пресяваме брашното, защото така става по-добре. Затопляме си леко прясното мляко и размиваме маята със захарта и 1 с.л. брашно да шупне, завита с...

Паста Асорти

Паста Асорти

 

Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките. За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути...

Паста Болонезе

Паста Болонезе

1 

Запържете в олиото каймата и чесъна, добавете доматеното пюре, ригана. салвията, мащерката, босилека, канелата и захарта. Пуснете спагетите...

Босилекова паста

Босилекова паста

 

количеството му. Накрая объркайте готовата босилекова паста с настърган пармезан или твърд кашкавал. Посолете на вкус и добавете малко прясно смлян черен пипер. Босилековата паста може да се приготви и само с листа от босилек....

Евтина паста

Евтина паста

 

Сваряваме водата и пускаме бульона и макароните. Нарязваме на много ситно колбаса, настъргваме кашкавала, а за по-лесно и бързо натрошаваме...

Паста Примавера

Паста Примавера

 

пастата в обилно количество вода за 8 минути. Отцедете ги и запазете 1 ч.ч. от водата им. Добавете макароните при зеленчуците, наредете...

Паста Фритата

Паста Фритата

 

Сварете спагетите за около 10 минути във вряща вода и ги отцедете. Разбийте яйцата, добавете сиренето, магданоза и овкусете с подправките...

Паста арабиата

Паста арабиата

 

варете за кратко. Междувременно сварете пастата. Извадете чушките от соса. Нарежете магданоза и го прибавете към доматите. Отцедената паста се смесва със соса и се сервира, поръсена с магданоз и пармезан....