събота, 29 август
Съветите на Петър Дънов за храненето
Любопитно

Съветите на Петър Дънов за храненето

3

Според духовния учител на Бялото братство Петър Дънов чрез процеса на хранене човек се свързва със Земята и макар че действието изглежда съвсем обикновено, то не е.

1

Петър дънов хранене

Петър дънов хранене - готварски полезни и практични съвети. избрани статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни съвети за Петър дънов хранене.
 • Петър дънов хранене - Пречистващ режим с вода според ДъновДиети

  Пречистващ режим с вода според Дънов

  26.08.20150

  Дънов препоръчва всеки човек да изпива за един ден поне един литър вода – да бъде чиста, без никакви примеси, без да е обработвана с химикали. Желателно е водата да се пие на малки глътки – разделете я на дози от по 150 мл и пийте на гладно.

 • Петър дънов хранене - Съвети на Петър Дънов за храненетоКулинарни Съвети

  Съвети на Петър Дънов за храненето

  27.12.20124

  Петър Дънов , наричан още Беинса Дуно или Учителят, е най- известният български духовен учител. Едни от най- важните съвети, които Петър Дънов дава, дори според самия него, са тези за храненето.

 • Петър дънов хранене - Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)Диети

  Разтоварващата диета на Дънов (Житна диета)

  11.03.20150

  Разтоварващата диета на Петър Дънов се прилага основно за прочистване на организма, но помага и в борбата с килограмите. Продължителността ѝ е няколко дни, в които се консумират само жито, ябълки, орехи мед и много вода.

 • Петър дънов хранене - Правила при храненеКулинарни Съвети

  Правила при хранене

  12.03.20130

  Храненето трябва да бъде истинско удоволствие и да се случва в спокойно състояние. Това са най-важните правила, които ако трябва да спазваме. Яденето на крак не само, че не е полезно, а не е и вкусно.

 • Петър дънов хранене - Диета с житоДиети

  Диета с жито

  05.05.20150

  Сега е времето да пречистите организма си от тлъстите храни, да свалите излишните килограми и да имате перфектна форма. Днес ще ви запознаем с житната диета, която е известна с многобройните си почитатели и безотказния ефект.

 • Петър дънов хранене - Аргументи против разделното храненеХранене при проблеми

  Аргументи против разделното хранене

  04.05.20141

  Разделното хранене е една от най-популярните диети, но има и противници. Tази хранителна система нарушава естественото и нормално храносмилане.

 • Петър дънов хранене - Здравословно меню за вегетарианциКое за какво е полезно

  Здравословно меню за вегетарианци

  13.03.20150

  Принципът на протеиновото допълване, който е водещ за здравословното меню на всички вегетарианци, се базира на комбинирането на различни растителни протеини, като комбинацията в много случаи е по-добра от месните протеини.

 • Петър дънов хранене - Рисковете от обилното храненеХранене при проблеми

  Рисковете от обилното хранене

  02.04.20151

  Обилното хранене може да доведе не просто до качване на килограми и затлъстяване, но и до сериозни здравословни проблеми. Най-добрият начин да надделеете над вълчия апетит е като си наложите да се храните редовно

 • Петър дънов хранене - Две чаши вода преди хранене помагат на диетатаДиети

  Две чаши вода преди хранене помагат на диетата

  09.09.20106

  Американски учени откриха, че ако изпиете две чаши вода преди закуска, обяд и вечеря, ще отслабнете много по-бързо и ефектът ще е траен. Пийте вода преди хранене и не се притеснявайте за килограмите.

 • Петър дънов хранене - Служителите на фаст фууд заведенията се вдигнаха на стачкаКулинарни Новини

  Служителите на фаст фууд заведенията се вдигнаха на стачка

  31.08.20130

  Работниците от веригите за бързо хранене в САЩ поискаха заплащането им да бъде увеличено – от 7. 25 на час на 15 долара на час. Стачки се организираха в големите вериги Макдоналдс, Пица Хът и КейЕфСи

 • Петър дънов хранене - Ако се храните един път дневно, тялото изяжда мускулитеДиети

  Ако се храните един път дневно, тялото изяжда мускулите

  26.03.20102

  Правилно е да се храните през три часа, за да поддържате високо ниво на обмяkа на веществата и да горите бързо калории. Когато се храните веднъж на ден, организмът унищожава собствените ви мускули.

Какво другите търсят

Петър дънов хранене - майсторски рецепти и актуални публикации по темата. Практични материали за Петър дънов хранене в Готвач.бг. Имате коментари относно Петър дънов хранене? Пишете ни от формата за контакт. Приятно сърфиране из нашите рецепти и статии за Петър дънов хранене в Готвач.бг - развлекателен кулинарен портал с хиляди готварски рецепти, кулинарни съвети и полезни статии и идеи за здравословно хранене.