Постен гювеч

Постен гювеч

0

пръстен гювеч. Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз...

1

постен гювеч в гърне

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно постен гювеч в гърне в Готвач.бг.
Постен боб в гърне

Постен боб в гърне

1

. Измиваме боба с хладка вода и го поставяме в гърнето. Почистваме и нарязваме на дребно лука, морковите, чесъна, доматите, целината и чушките и ги...

Постен гювеч с леща

Постен гювеч с леща

Картофите се обелват и нарязват. Морковите се нарязват на половинки или четвъртинки. Лукът се нарязва на не много ситно, а чесънът се наситнява...

Постен гювеч в плик

Постен гювеч в плик

Необходими са ви 2 плика за печене. Зеленчуците се нарязват и се разпределят в пликовете. Във всеки се слага равно количество от подправките и...

Постен гювеч на фурна

Постен гювеч на фурна

, сол на вкус, черният пипер и чубрица. Доматите се рендосват и се добавят в тенджерата. Всичко това се разбърква добре и се изсипва в гювеч...

Постен гювеч със зеленчуци

Постен гювеч със зеленчуци

1

Картофите се обелват и нарязват на едро. Слагат се на дъното на глинения гювеч. Лукът се нарязва на полумесеци, патладжанът и тиквичката на...

Постен зеленчуков гювеч

Постен зеленчуков гювеч

1

За тази рецепта ще ви трябва обемен глинен съд, където да наредите на етажи наситнения лук, нарязаните на кръгчета картофи, моркови и чушки, а...

Постен гювеч от картофи

Постен гювеч от картофи

3

Изчистените картофи се нарязват на филийки, нареждат се в гювеч и се посоляват. Приготвя се смес от разбитите яйца и прясното мляко. Сместа...

Постен летен гювеч

Постен летен гювеч

на едро. Запържваме лука с малко олио и го прехвърляме в гювеч. Добавяме и другите продукти в гювеча. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и...

Постен гюведж

Постен гюведж

2

1. Всички продукти се измиват и нарязват. 2. Задушава се лукът. 3. Прибавят се морковите. 4. След 5 мин. се прибавят чушката, праз лук...

Гювеч в гърне

Гювеч в гърне

1

всички подправки и добре объркайте. Долейте виното и малко водичка, сложете капака и пъхнете гювеча в гърне да се пече за около 1 час и 30 минути...

Градинарски постен гювеч

Градинарски постен гювеч

. Щом заври, гювечът се оставя да къкри на тих огън под капак. Готви се около 40 минути, като се разбърква от време на време, за да не залепне...