Комбиниран сач

Комбиниран сач

0

Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки. Сложете сача на котлон, сипете...

1

постен сач

Прегледай всички 12 авторски предложения относно постен сач в Готвач.бг.
Добруджански сач

Добруджански сач

1

нашето ястие, а бялото вино ще направи месото крехко. Така приготвения сач печем 30 минути на 180 градуса. Малко преди да е готово нашето...

Калугерски сач

Калугерски сач

Филето се нарязва на кубчета и се изпържва в намаслен тиган. Прибавят се нарязания на полумесеци лук и гъби и нарязаният на кръгчета суджук...

Вегетариански сач

Вегетариански сач

3

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите...

Комитски сач

Комитски сач

3

Сачът се загрява и намазва с парче сланина. Месата се нарязват на много ситни хапки. Първо в сача се поставя телешкото месо и се запържва...

Хайдушки сач

Хайдушки сач

Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час...

Летен сач

Летен сач

Смесете лимоновия сок с малко олио и добре разбийте. Посолете пилешкото месо, поръсете го с черен пипер и го намажете с лимонения дресинг. След...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Пилешки сач

Пилешки сач

полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите. Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно...

Постен чомлек

Постен чомлек

В загретия зехтин сложете лукчетата, скилидките чесън, нарязаните целина и моркови. Добавете червения пипер и разбъркайте. Сложете разполовените...

Постен пататник

Постен пататник

Обелвам и настъргвам картофите и лука на едро ренде. Овкусявам със сол и джоджен. Може да прибавите черен пипер и чубрица ако харесвате, но...

Постен сутляш

Постен сутляш

Оризът се измива добре и се поставя в купа. Налива се вода, колкото да покрие съдържанието на съда и оризът се кисне 30 минути. След това се...