Пържен Зарган

Пържен Зарган

7

Почистваме и измиваме рибата. Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана. Когато олиото е сгорещено, овалваме...

1

пържен хайвер на зарган

Разгледай всички 12 авторски предложения за пържен хайвер на зарган в Готвач.бг.
Пържен хайвер

Пържен хайвер

парче хайвер се потапя последователно в разбитите яйца, галета и пак яйца и се пуска да се изпържи до приятен кафяв цвят в сгорещена мазнина. Готовият пържен хайвер се вади и се отцежда върху кухненска хартия....

Пържен хайвер от шаран

Пържен хайвер от шаран

Измиваме много добре хайвера и го посоляваме. Слагаме го в хладилник да постой може и ден, така малко узрява и поема по добре от солта...

Пържен хайвер с яйца

Пържен хайвер с яйца

пържим като палачинка, докато добие златист цвят и от двете страни. Като изстине, нарязваме на малки парченца....

Хайвер

Хайвер

2

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....

Лек хайвер

Лек хайвер

Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте...

Пролетен хайвер

Пролетен хайвер

Количеството на продуктите е според вкуса. Яйцата, сиренето и киселите краставички се настъргват на дребното на рендето. Лука също се...

Тарама хайвер

Тарама хайвер

1

Хлябът се накисва във вода. Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/. С...

Диетичен хайвер

Диетичен хайвер

Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус...

Грис хайвер

Грис хайвер

Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и...

Шопски хайвер

Шопски хайвер

4

-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....

Картофен хайвер

Картофен хайвер

Сваряваме яйцата, а след това сваряваме и картофите. Обелваме картофите и горещи ги намачкваме с вилица. Към тях прибавяме настъргани...