Гинко билоба

Гинко билоба

2

могат да се лекуват с тази билка. Дозиране на гинко билоба Екстрактите от гинко билоба съдържат различна концентрация активни вещества...

1

ракия листа от гинко билоба

Открий всички 12 избрани предложения за ракия листа от гинко билоба в Готвач.бг.
Чай от Гинко билоба

Чай от Гинко билоба

 

Кипнете двете ч.ч. вода в средна на големина тенджерка. Махнете от котлона и прибавете листа гинко билоба. Оставете да се задушат за 10...

Ликорис конкурира женшен и гинко билоба!

Ликорис конкурира женшен и гинко билоба!

 

. Билката се радва на изключителна популярност в Китай, където се нарежда до женшен, гинко билоба и гъбите Рейши. В Европа се ползва доста...

Бакопа мониери - съперникът на гинко билоба

Бакопа мониери - съперникът на гинко билоба

 

Гинко билобата е най-популярната билка, използвана за подобряване на паметта и концентрацията. Употребата ѝ доказано повишава способността...

Домашната ракия била опасна

Домашната ракия била опасна

6 

Изобщо не е истина, че домашната ракия е по-безопасна от тази, продавана в търговските обекти. Произведенията на този тип домашен алкохол...

Ракия

Ракия

 

роза. Тя е позната като гюловица. Някои производители предпочитат да добавят билки към суровината. Така се получава билкова ракия. Съществува и...

Листа Нори

Листа Нори

 

индустрия. Нори листата се произвеждат във фабрики и се продават обикновено в стандартна форма и размер 18 х 21 см. Избор на листа нори...

Бадемова ракия

Бадемова ракия

 

За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и...

Ракия Анасонлийка

Ракия Анасонлийка

1 

Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и...

Крушова ракия

Крушова ракия

6 

изварява веднага. След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....

Ябълкова ракия

Ябълкова ракия

10 

, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....

Гроздова ракия

Гроздова ракия

3 

Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...